F.C. Københavns Fanshop

Fanshoppen udvider og moderniserer

F.C. Københavns Fanshop har haft et succesfuldt år med stigende omsætning på spillertrøjer og en lang række andre produkter.

Derfor bringer vi de næste måneder Fanshoppen op på et endnu højere niveau ved at udvide og modernisere lokalerne på Øster Alle.

I dag, mandag, samt tirsdag den 28. december har vi normal åbningstid fra kl. 10-18, hvis du har nogle gaver, du skal bytte - eller købe det, du ikke fik.

Midlertidige lokaler i "Hjørnet"
Fra onsdag den 29. december lukker vi de nuværende lokaler og åbner i stedet en midlertidig butik i "Hjørnet" på hjørnet af Øster Allé og Per Henrik Lings Allé, hvor vi forventer at åbne dørene mandag den 3. januar.

Det bliver med et begrænset sortiment, men du kan også hente online-ordrer fra Webshoppen, som kører uændret videre under ombygningen.

Forventet åbning til OB-kampen 20. februar
Planen er, at vi åbner de nye Fanshop-lokaler til forårspremieren hjemme mod OB den 20. februar - en kamp, du allerede nu kan sikre dig plads til her.

Efter nytår fortæller vi mere om, hvordan den nye indretning kommer til at se ud. Men planerne går blandt andet på at ændre indgangspartiet, at integrere FCK Experience (inklusive den populære trøjevæg, der ikke forsvinder) i butikken samt at inddrage nogle af baglokalerne til butiksområde.

Se gamle FCK trøjer i FCK Experience
Den populære trøjevæg forsvinder ikke. Foto: FCK.DK