Samarbejdsklubaften i Parken
Samarbejdsklubaften i Parken
Sune Smith-Nielsen
Samarbejdsklubaften i Parken
Samarbejdsklubaften i Parken
Hjalte Nørregaard
Anders Hall Toft, leder af samarbejdsklubprojektet

Stor opbakning til samarbejds­klubaften

40 ud af 48 samarbejdsklubber deltog, da vi sidste torsdag inviterede til i samarbejdsklubaften før Slovan Bratislava-kampen i Parken.

Det blev en aften fyldt med informerende og faglige indslag. Blandt andet fortalte udviklingsdirektør, Sune-Smith Nielsen om det succesfulde efterår med de mange debutanter fra Talentafdelingen.

Han udtrykte også en stor anerkendelse af de mange positive initiativer, der bliver sat i søen ude hos vores samarbejdsklubber.

U19-cheftræner Hjalte Nørregaard gav også sit besyv på vores succesfulde U19-hold og transitionen af spillere til førsteholdet. Derudover gjorde Anders Hall Toft, der er leder for samarbejdsklubprojektet, status for klubsamarbejdet og omtalte de kommende aktiviteter i foråret.

”Jeg synes, at der var en helt fantastisk opbakning fra vores samarbejdsklubber," fortæller Anders Hall Toft, der i efteråret tiltrådte som ny leder af samarbejdsklubprojektet.

"Det understreges også af, at 40 ud af 48 klubber deltog, og så skal man in mente, at vi fik 4-5 afbud på selve dagen på grund af Covid-19.”

”Siden august har vores afdeling for klubsamarbejdet virkelig løbet stærkt. Vi har gjort meget ud af at møde klubberne i øjenhøjde og tage udgangspunkt i deres virkelighed, og det synes jeg vores samarbejdsklubber i høj grad anerkender ved at møde så talstærkt op."

"Jeg vil derfor også benytte lejligheden til at rose vores egen afdeling samt de mange frivillige og nøglepersonerne ude i klubberne for den ærlige, gensidige og i høj grad konstruktive dialog, vi har haft siden august.”

”Vi er, sammen med en del af vores klubber, allerede ved at igangsætte nogle spændende og initiativrige planer for foråret, som vi virkelig glæder os til at understøtte til glæde for børnene ude i klubberne."

"Vi ønsker i sidste ende at være med til at skabe de bedste forudsætninger for et trygt, udviklende og sjovt miljø, hvor alle børn har ret og mulighed for god fodboldtræning," slutter Anders Hall Toft.