Lukas Lerager

Lerager: Vi vil give en god oplevelse at gå på vinterpause med

”Vi vil vise, at vi er det stærkeste hold i gruppen og gøre arbejdet helt færdigt."

Sådan lyder det fra Lukas Lerager en uge inden, vi torsdag den 9. december runder 2021 af med årets sidste europæiske aften i Parken.

Vi har allerede sikret os førstepladsen i UEFA Conference League-gruppen, mens Slovan Bratislava kæmper for avancement. Men også for F.C. København er der masser på spil.

"Der er vigtige point på spil for den europæiske ranking på længere sigt for både os og dansk fodbold," fortsætter Lerager.

"Men måske allervigtigst, så vil vi give alle dem, der har støttet os gennem et efterår med op- og nedture, en god oplevelse at gå på vinterpause med."

"Vi har virkelig oplevet en stærk opbakning på i Parken og rundt omkring i Danmark og Europa, som vi gerne vil betale lidt tilbage for. Så vi kommer ikke til at tage let på noget som helst i den kamp,” siger Lerager.

Lukas Lerager


Sektion 12 nedre er udsolgt til kampen, hvor der stadig er plads på Sektion 12 øvre, Flere afsnit på Nedre C er også ved at være fyldt op, så vi forventer en fin ramme til kampen.

”Jeg synes, at vi har leveret rigtigt stærkt i Europa her i efteråret," siger Lerager.

"Vi kvalificerede os sikkert og med stort overskud, og i gruppespillet har vi kun tabt en enkelt kamp, hvor vi spillede en mand i undertal i mere end 80 minutter. Det arbejde skal vi gøre færdig, og så ser vi frem til nogle rigtigt interessante kampe i Europa igen til foråret,” slutter Lukas Lerager.

Du kan sikre dig plads til den europæiske aften her
 

Leragers efterår

Har været på banen i alle efterårets kampe undtagen to: hjemme mod SønderjyskE 22. august, hvor han var syg, og hjemme mod Vejle 31. oktober, hvor han havde karantæne.

Er siden udekampen i Vejle 29. august startet inde hver gang (undtagen den, hvor han havde karantæne).

Har scoret fem mål i efteråret - her af tre i vores tre seneste kampe mod AGF, Lincoln og AaB.