Spillerne går på banen foran Sektion 12-tifo

Hjælp med at fylde Parken mod AGF

Der venter en utroligt flot ramme for kampen mellem København og Aarhus søndag eftermiddag kl. 16.00 i Parken. Flere end 30.000 har sikret sig en plads til braget mellem F.C. København og AGF, hvor flere tribuner allerede er helt udsolgt, mens flere afsnit er ved at være fyldte.

Samtidig ligner det også et rekordhøjt antal AGF-fans i udebaneafsnittet på D-tribunen, så der bliver en intens stemning omkring kampen, som vi også ved, at Sektion 12 har noget spektakulært planlagt til.

For at sikre, at så mange som overhovedet muligt får oplevet den store kamp, opfordrer vi alle til at sørge for, at deres sæsonkort eller billet bliver benyttet. Så har du en billet eller et sæsonkort, men er forhindret i at komme til kampen, så send meget gerne muligheden videre til en anden.

”Vores målsætning var fra start, at vi kunne få flere end 25.000 på plads i Parken. Med den interesse, der har været for kampen, så har vi selvfølgelig løbende hævet ambitionerne og nu er overliggeren at nå 30.000 til kampen. Det kræver en meget, meget høj udnyttelsesgrad af billetterne og det har vi brug for hjælp fra alle F.C. Københavnere til at lykkedes med. Derfor håber vi virkelig, at folk for det første vil bruge deres mulighed for at få en fed oplevelse i Parken, men kan man ikke selv, så håber vi, at mange vil give muligheden til en anden. Vi glæder os helt vildt til at se en masse mennesker søndag eftermiddag,” siger kommerciel direktør i F.C. København, Jacob Lauesen.

Hvis du fortsat ikke har sikret dig en plads til kampen, så har vi stadig rigtigt gode pladser tilbage på A-tribunen, hvor priserne starter fra 120 kroner for voksne og 60 kroner for børn.

Find din plads HER.