Victor Kristiansen

Victor: Vi er kommet tilbage på sporet

Truppen rejste hjem fra Grækenland fredag eftermiddag og trænede her til formiddag, inden turen i morgen går til Silkeborg.

"Selvfølgelig kan man mærke det i benene, men vi har jo prøvet det før," fortalte Victor Kristiansen inden lørdagens træning på Nummer 10.

"I går handlede det bare om at sove og spise godt og så skal vi ud dag og røre benene og bolden. Og ellers bare slappe af derhjemme, få en god nattesøvn, en god morgenmad og så afsted med holdet til Jylland."

Det bliver Victors første kamp på JYSK Park med førsteholdet, men han har været der flere gange før.

"Jeg har spillet derovre flere gange med U17 og U19, så jeg kender forholdene. Det er et fint stadion og en god kunstbane."

Især en af Silkeborg-spillerne kender han også udmærket, og det møde glæder han sig til:

"Ja, jeg kender jo Rasmus Carstensen, højrebacken, fra U21-landsholdet, så ham skal jeg nok lige have fat i derovre," smiler Victor.

"Nu er Sebastian Jørgensen også udtaget til U21-landsholdet, men ham kender jeg ikke rigtig, han er to årgange ældre end mig. Men jeg glæder mig til duellerne derovre. Vi skal udnytte, at vi er kommet tilbage på sporet igen og har et godt momentum."

Efter kampen skal Victor og William Bøving samt de to nævnte Silkeborg-spillere afsted på en vigtig EM-kvalifikationsopgave med U21-landsholdet.

"Vi skal til Tyrkiet og spille den sidste udekamp her i efteråret, inden vi har fire hjemmekampe i foråret. Og det er en meget vigtig kamp, for vi skal jo gerne vinde gruppen," siger Victor.

Den tid, den fornøjelse - først venter en anden vigtig opgave i Silkeborg, hvor der er kickoff søndag aften kl. 20. Se med på TV3 Sport eller Viaplay, hvis du ikke tager turen med over til Søhøjlandet.