Jubel efter scoring

Fantastisk udesejr: 2-1 over PAOK

Løverne leverede endnu en fremragende præstation på en svær europæisk udebane ved at vende 0-1 til 2-1-sejr  ude over PAOK FC.

Hjemmeholdet kom bedst fra start med en scoring fra Zivkovic i det 7. minut, men løverne reagerede modent og velovervejet og spillede sig siden godt ind i kampen.

Efter 13 minutter var Pep Biel tæt på at udligne, da han blev spillet helt fri i feltet. I stedet faldt en velfortjent udligning efter et fremragende opspil i det 34. minut, som Peter Ankersen afsluttede ved at sende bolden mellem benene på keeperen.

PAOK ramte overliggeren kort før pausen, men fem minutter inde i 2. halvleg kom vi foran. Diks opsnappede en løs clearing og spillede Pep Biel på kanten af feltet, og denne gang satte spanieren bolden i netmaskerne.

Siden pressede PAOK massivt på for en udligning, og de kom til flere gode chancer, men blandt andet havde Kalle Johnsson en vanvittig dobbeltredning, da det for alvor brændte på.

Spændingen holdt sig til det sidste, men det gjorde den københavnske føring også, efter at vi på imponerende vis red stormen af helt ind i de fem minutters tillægstid.

Dermed overtog vi førstepladsen i gruppen inden de to sidste runder, ude mod Lincoln og hjemme mod Slovan Bratislava.