Victor Kristiansen

Allerede stor interesse for København vs. Aarhus

Vi har nu kun én Superliga-hjemmekamp tilbage i efteråret, men det bliver til gengæld lidt af et brag, når København møder Aarhus søndag den 21. november, kl. 16.00.

Her to en halv uge før kampen har over 20.000 allerede sikret sig plads i Parken, og vi håber at blive op mod 25.000 tilskuere.

Og hvis det går som i de seneste kampe mod AGF, så bliver der gang i den! De tre seneste har budt på 17 mål og masser af dramatik.

Masser af mål og dramatik
I sommeren 2020 vandt AGF 4-2, i februar var vi bagud 1-3 efter en halv time, men fik 3-3 efter et VAR-straffe i 10. minut af tillægstiden. Og i maj førte vi 3-0 efter en halv times tid og vandt 3-2, efter to reduceringer af Kevin Diks i 2. halvleg.

På grund af Covid-19 blev de tre kampe afviklet for tomme eller halvtomme tribuner, men nu er der plads til alle.

>>> Find din plads her

Under 300 pladser på Nedre C
På Nedre C er der pt. kun under 300 ledige pladser, så man skal være hurtig, hvis kampen skal opleves fra ikoniske Nedre C. På Sektion 12 er ca. 7.000 allerede på plads, og vi forventer, at begge afsnit bliver helt udsolgt til kampen. 

Så selv om der endnu er god tid til opgøret, så anbefaler vi ikke at vente for længe, hvis du vil have plads på C-tribunen eller Sektion 12.

>>> Køb billet

AGF får udvidet udeholdsafsnit
I Aarhus er interessen for at komme i Parken også stor, og flere end 1.000 har allerede sikret sig en plads i udebaneafsnittet.

Derfor har AGF, som de kan ifølge reglerne, ønsket et udvidet udebaneafsnit på op til 2.500. Det bliver samme model som til DERBY, og det betyder også, at der ikke bliver Familietribune på D-tribunen. Alle med  abonnement eller billet til D-tribunen bliver i stedet tilbudt andre pladser i Parken. Alle der er berørt af dette, er i dag blevet kontaktet via e-mail.

Særligt arrangement for børnekortholdere og abonnenter
Da der til kampen ikke bliver en Familietribune, så holder Klub Leo et børneevent til AGF-kampen. Alle abonnenter på Familietribunen og Klub Leo medlemmer inviteres til en festlig optakt, hvor vi byder på grillpølser og andet godt, ligesom der vil være musik og banko med flotte præmier. Og selvfølgelig er Leo også på scenen.

Så snart programmet er helt på plads, sender vi nærmere information om eventet.

Europæisk aften runder året af
Sidste chance for at se løverne i år er torsdag den 9. december, kl. 21, hvor vi tager imod Slovan Bratislava i en kamp, der kan blive afgørende for vores videre skæbne i Conference League. Billet til kampen finder du også lige nu på billet.fck.dk.