FCK-fans i Parken

Flere store kampe i vente i Parken

Der er flere rigtigt interessante og store kampe i vente i den kommende tid i Parken!

Vi har både europæisk fodbold med en topkamp i gruppespillet mod græske PAOK FC, og i 3F Superliga venter traditionsrige opgør mod Vejle BK og AGF.

Hidtil i sæsonen har interessen for at komme til fodbold i Parken været historisk høj, og derfor har vi også høje ambitioner om at få rigtigt mange F.C. Københavnere ind til de kommende kampe.

Vi håber på flotte kulisser i Parken
Kommerciel direktør Jacob Lauesen glæder sig:

”Vi har sat et ambitiøst mål om, at vi vil være flere end 20.000 mod Vejle, og vi går efter 25.000 mod AGF. Det er en af sæsonens store kampe, når de to største byer brager sammen med alt det drama, der har været i de senere års kampe."

Gennemsnittet til vores hjemmekampe i 3F Superliga er de højeste i 15 år med et snit på 20.617 indtil videre. Målet for hele sæsonen er at ende med flere end 20.000 i snit i Parken til superligakampene:

”Det var et mål, vi satte os i efteråret 2019, og dengang sigtede vi efter at nå det i 22/23-sæsonen. Men udviklingen er gået hurtigt, så nu går vi benhårdt efter det denne sæson," siger Jacob Lauesen.

"Det kræver dels, at vi har store kampe som DERBY, AGF og FC Midtjylland, hvor der kommer virkelig mange, men også at kampene mod de traditionelt store danske klubber som Vejle, AaB og OB bliver løftet."

"Det tyder det på, at vi kan lykkes med, og vi håber, at vores fans igen vil bidrage til, at vi sammen sikrer en flot kulisse til de kampe”.

Europæisk aften i vente
Jacob Lauesen ser også frem til næste torsdags europæiske aften i Parken mod PAOK:

”Sportsligt er det indlysende en vigtig kamp mellem de to hold, der er kommet bedst fra land i gruppen, så den kan blive afgørende for udfaldet af gruppen".

"Samtidigt forventer vi også et aktivt udebaneafsnit, hvor PAOK's fans giver modspil til Sektion 12, Nedre C og resten af Parken. Tilsammen kan det give en intens ramme for en spændende europæisk aften i Parken. Og alle, der har prøvet dem, ved at det er noget helt særligt,” slutter Jacob Lauesen.

Programmet for de næste hjemmekampe i Parken er:

21.10, kl. 18.45: FCK vs PAOK FC
31.10, kl. 16.00: FCK vs Vejle Boldklub
21.11, kl. 16.00: FCK vs AGF

Du kan finde din plads til kampene her.