Jubel efter scoring

3-1 over Lincoln Red Imps

Første halvleg begyndte og sluttede godt, mens resten nok er bedst tjent med at gå i glemmebogen.

Efter vi kom foran på et selvmål i det 4. minut, da et Diks-hovedstød blev hjulpet det sidste stykke over stregen, havde vi ganske vist et par gode chancer til at udbygge føringen i det første kvarters tid, men siden faldt vi alt for langt i niveau. Gibraltarerne kom mere og mere på bolden, og selv om de ikke skabte de helt store chancer, var det ikke ufortjent, at Marco Rosa udlignede efter 33 minutter.

Siden kom vi dog godt i gang igen og Bøving og Pep Biel havde flere gode muligheder, inden Jonas Wind i tillægstiden bragte os foran på et straffespark, som blev begået med Diks.

Vi kom godt ud efter pausen og lagde hårdt pres på dem, og det blev belønnet, da Stage jagtede en tilbagelægning til deres keeper, der gled og måtte se Stage prikke bolden i tomt mål.

Resten af halvlegen dominerede vi fuldstændig, og med en smule mere skarphed havde vi scoret mange flere mål, og blandt andet ramte Pep Biel og indskiftede Peter Ankersen træværket.

Tak for opbakningen i aften - vi glæder os til at se jer igen på søndag til aftenkampen kl. 20 mod Viborg FF, som du kan finde billetter til lige her.