Jens Stage

Stage før FCN: Ofte åbne og chancerige kampe

"Selv om vi ikke har tabt til dem på det seneste, så er det altid svært at spille mod FC Nordsjælland," sagde Jens Stage efter lørdagens træning på Nummer 10.

"Det er nogle af de kampe, hvor vi får lov til at løbe mest, men det er tit også nogle chancerige kampe, så det handler om at være effektive og udnytte mulighederne. Og så skal vi finde tilbage til den solide base, vi har haft i defensiven, hvor vi i rigtig mange kampe har lukket godt af for modstanderen."

At Stage har scoret tre af vores seneste fire mål i Farum fylder ikke så meget hos vores nummer 6 inden søndagens opgør.

"Jeg har ikke noget specielt forhold til den bane, og kunstgræs er måske ikke det underlag, der passer bedst til min spillestil, men ja, jeg har da fået lavet nogle mål deroppe. Det var i øvrigt også den bane, hvor jeg for første gang spillede en hel kamp."

"Nu må vi se i morgen. Det er tit meget åbne kampe mod FC Nordsjælland, og den type kampe synes jeg også er nogle af de mest spændende kampe at spille. Men det handler jo ene og alene om, at vi bare skal ud og vinde, så vi kan få fat i Midtjylland igen," slutter Jens Stage.

Hvis du ikke tager turen til Farum, kan du se kampen på Canal 9 og discovery+ - og så venter der ellers to hjemmekampe den kommende uge, torsdag aften mod Lincoln Red Imps og søndag aften mod Viborg FF. Tjek billet.fck.dk for gruppespilspakke eller billetter.

Europæisk gruppespilspakke