Jess Thorup

Thorup: Vi skal rense hovederne og tilbage på sporet

Efter en flot start på sæsonen var de to seneste nederlag et skridt tilbage for cheftræner Jess Thorup og holdet. Derfor skal vi bruge kampen søndag i Farum mod FC Nordsjælland til at finde tilbage på sejrssporet.

”Det er selvfølgelig en forfærdelig følelse for os alle at tabe de kampe, og præstationerne var ikke gode nok i de to kampe," konstaterede Thorup efter torsdagens træning på Nummer 10.

"Derfor stod vi i går aftes alle med en følelse af, at korthuset er ramlet lidt de seneste fire dage, for ingen af os er jo tilfredse med det, der er blevet leveret."

"Det har jeg hovedansvaret for, men efter at vi har været ude på træningsbanen i dag, så har vi renset hovederne og retter fokus fremad, for vi skal tilbage på sporet på søndag mod FC Nordsjælland. Det er det, vi bruger al vores energi på nu."

”Vi kommer fra en lang periode med gode præstationer og resultater, og trods de seneste skuffelser skal vi ikke grave os ned, for vi har stadig masser af muligheder og vigtige mål, vi skal nå denne sæson. Derfor handler det kun om, at vi rejser os hurtigt igen allerede på søndag,” siger Jess Thorup.

Du kan stadig sikre dig en plads til kampen i Farum her.