Jens Stage

Nedtur i Nykøbing: 0-3 og pokalfarvel

Efter en forfærdelig indledning på kampen var vi bagud 0-2 efter 20 minutter på to mål af Sebastian Koch i det 14. og 19. minut. Et tændt og aggressivt hjemmehold havde endda haft chancer til mere mod et modløst og ideforladt FCK-mandskab, der begik et hav af uprovokerede fejl rundt om på banen.

Efter en dobbeltudskiftning efter 27 minutter (Stage og Kristiansen for Højlund og Bengtsson) gik vi også fra 4-4-2 med en midtbanediamant til den sædvanlige 4-2-3-1-formation, og vi fik flyttet mere op på deres halvdel, men uden at komme til ret mange afslutninger.

Efter pausen kom Jonas Wind og William Bøving ind for Baldursson og Wilczek, og nu lagde vi for alvor tungt pres på falstringerne. Vi skabte chancer på samlebånd gennem hele 2. halvleg, men ind ville bolden bare ikke mod et heroisk kæmpende hjemmehold.

Mod slutningen satsede vi voldsomt fremad, men det udnyttede Nykøbing kort før tid til at øge til 3-0 ved Mathias Kristensen.