Jess Thorup

Thorup før pokal: Vi skal hurtigt tilbage på sporet

Cheftræner Jess Thorup ser frem til hurtigt at komme i kamp igen efter søndagens ærgerlige nederlag. Fokus er nu på at bygge en ny stærk periode op med mange sejre, og det starter mod Nykøbing FC.

"Det er vores indtræden i Sydbank pokalen, og det er en vigtig prioritet for os. Én af målsætningerne i denne sæson er at vinde titler, og der er pokalen én af dem. Derfor er den højt prioriteret på vores ønskeliste, og et af vores overordnede mål. Så vi kommer til, at gå meget seriøst ind til den her opgave i morgen i Nykøbing, " siger Thorup som dog varsler ændringer i startopstillingen, hvor målmand Kalle Johnsson er sikret spilletid efter en stærk indsats på træningsbanen. 

"Vi kigger efter hver kamp rundt på truppen, og ser hvordan den enkelte spiller har det. Hvad er det vi har brug for i forhold til kampen, hvordan holder vi truppen i gang. Vi har dog haft succes med at holde en fast stamme på holdet med enkelte rotationer, således at vi hele tiden skaber relationer i holdet. Jeg vil dog gerne sige, at Kalle står i målet. Han har virkelig taget duellen om målmandsposten positivt op, og har leveret eksemplarisk på træningsbanen. Derfor har han også fortjent at få kampminutter på holdet, fordi han har været stærk på træningsbanen," fortæller Jess Thorup.

Ny stærk periode skal bygges op
Det næste ryk af kampe ligger som perler på en snor, og følelse af tempo, energi og angrebslyst skal hurtigt retur så der kan bygges en ny stærk periode op med sejre.

"Vi kom fra en periode med 15 kampe uden nederlag, det gav holdet selvtillid. Vi er stadig forbandet over nederlaget i søndags, specielt med den kulisse, som fansene havde bagt op til. Jeg har aldrig set en tifo, som den Sektion 12 lavede bag målet. Det var unikt at være vidne til. Men netop nederlaget skal hurtigt fjernes, så vi kan bygge en ny stærk periode op. Der vil altid komme bump på vejen i en sæson, men det handler om at gøre dem så korte, som muligt og hurtigt vende retur på sporet. Det starter i morgen mod Nykøbing," slutter Thorup.