Veteran run 2021

Veteran Run i Parken

Nu får du mulighed for at være en del af et stort motionsløb, hvor du helt unikt løber på en rute inde i selve Parken og videre ud i Fælledparken, mens du samtidig støtter du et godt formål.

Løbet hedder Veteran Run og arrangeres i samarbejde med Sparta og DIF, når vi afholder dette års Veteran Match søndag den 3. oktober, hvor vi også spiller hjemmekamp mod Viborg FF kl. 20.

5 km for voksne, 1 km for børn
F.C. København er igen i år en del af Veteran Match, hvor vi sammen med Københavns Kommune, DIF Soldaterprojekt og en række andre klubber sætter fokus på at få veteraner i job.

Løberuten er på fem kilometer, og der er også en børnerute på én kilometer. Begge ruter går blandt andet rundt om banen inde i Parken og videre ud i Fælledparken.

Prisen er 100 kr. for børn og 200 kr. for voksne, og overskuddet går til DIF Soldaterprojekt, der arbejder for at få danske veteraner i arbejde.

80 procent rabat på billet til FCK-Viborg FF
Løbet begynder kl. 13.30. Hvis du køber du et startnummer, giver vi samtidig 80 procent rabat, hvis du køber en billet til Viborg-kampen kl. 20.00 (du får en voucher, som du kan indløse på billet.fck.dk)

”Vi glæder os rigtigt meget til dagen og ikke mindst til løbet, hvor man får en unik mulighed for at deltage i et motionsløb inde i nationalarenaen og i Fælledparken. Det bliver helt sikkert en sjov og anderledes oplevelse for deltagerne, der samtidig støtter et særdeles vigtigt projekt. Det er vi stolte og glade for at være en del af,” siger Daniel Rommedahl, der er med i den nationale styregruppe for Veteran Match på vegne af F.C. København.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig Veterans Run lige her.

Vil du vide mere om Veteran Match, så kan du læse mere om det her.