David Khocholava og Jess Thorup

Thorup: En nøglekamp i gruppen

”Vi har nået sæsonens første vigtige målsætning om at komme i et europæisk gruppespil, og når vi nu er der, så er vores næste mål at gå videre. Her kan Slovan-kampen i morgen godt være en nøglekamp, og det gælder selvfølgelig for begge hold om at komme godt fra start i gruppen,” sagde Jess Thorup ved aftenens træning på det to år gamle og flotte stadion i Bratislava.

”Vi ved, hvad der venter os, for vi har selvfølgelig set mange af deres kampe i ligaen og i Europa, og vi har også haft scouts nede til deres seneste kampe.”

”Det er et meget kompetitivt hold, som er vant til at vinde, og de har gode defensive spillere og især nogle offensive spillere med x-faktor.”

”De har også en del nye spillere, så deres træner er ved at bygge et nyt hold op. Jeg kan se på deres måde at spille på, hvor vi kan gøre ondt på dem, men også hvad vi skal passe på i morgen.”

”Vi kommer selv med masser af selvtillid fra en stærk periode i både Superligaen og Europa. Vi har også en vigtig kamp på søndag, som jeg ved at tusindvis af københavnere glæder sig meget til, men vores fokus er ene og alene på Slovan-kampen, og så forbereder – og glæder - vi os bagefter til det store topbrag på søndag.”

>> Europæiske gruppespilspakker fra 299 kr.

David Khocholava kender en del til slovakkerne, for er cheftræner Vladimir Weiss tidligere georgisk landstræner, og dels spiller to af Khocholavas landsholdskammerater i klubben.

”Jeg kender Weiss rigtig godt, og jeg glæder mig til at se ham igen. Det var også ham, der første gang udtog mig til det georgiske landshold. Han er en rigtig dygtig træner, der godt kan lave overraskelser, men jeg har et godt billede af, hvordan han kan lide at spille.”

”Det skal nok blive svært i morgen, for det er den første kamp i gruppespillet, så jeg forventer, at der bliver fightet over hele banen. Vi kommer selvfølgelig for at få et godt resultat, og det vil jeg selvfølgelig hjælpe med på alle de måder, jeg kan. Men vores succes med at lukke få mål ind skyldes ikke kun forsvaret, men hele den måde holdet fungerer på,” understregede den georgiske stopper.