Tre nyheder fra Lavazza - Søndagens officielle kamppartner

Når vi på søndag møder FC Midtjylland i Parken i sæsonens tidlige topkamp, er det med vores officielle kaffepartner, Lavazza, som kamppartner. Det sker i anledningen af, at Lavazza har præsenteret en ny kaffe-serie, som du kan få med hjem fra kampen på søndag, hvis du skal i Parken. Derudover har du også muligheden for at vinde et helt års forbrug af den nye kaffe, i bunden af denne side!

Tre nyheder i Lavazzas ¡Tierra! serie

Italienske Lavazza har i mange år arbejdet for at fremme bæredygtigt kaffelandbrug rundt omkring i verden. Et af resultaterne er Lavazza ¡Tierra! – en helt ny serie af kvalitetskaffe, hvor fremragende smag, økologi og bæredygtighed går hånd i hånd. Med Lavazza ¡Tierra! kan du ikke alene nyde en enestående kop kaffe, du hjælper også med at passe på naturen og de kaffebønder, som lever af den.  

¡Tierra! produkterne har hver sin smagsprofil, men fælles for dem alle er, at de er økologisk dyrkede, håndplukkede og certificeret af Rainforest Alliance. 

  • LAVAZZA ¡TIERRA! FOR PLANET - en økologisk kaffe fra Afrika, Central- og Sydamerika. Lavazza Foundation hjælper med at tilpasse afgrøderne til det vekslende klima ved at lære kaffebønderne særlige landbrugsteknikker.
  • LAVAZZA ¡TIERRA! FOR AMAZONIA - er en økologisk kaffe fra Peru. Her supporterer Lavazza Foundation med at beskytte Amazonas miljøarv. Fonden hjælper med løbende gen-plantning af ny regnskov i regionen.
  • LAVAZZA ¡TIERRA! FOR AFRICA - er en økologisk kaffe fra Østafrika. Her støtter Lavazza Foundation den næste generation af landmænd gennem uddannelse i iværksætteri og ledelse.
Lavazza Tierra
Klik på billedet for at læse mere om de tre varianter og de gode formål.

 

Mød Lavazza ved Parken på søndag - og få lidt kaffe med hjem

Skal du til kamp i Parken på søndag, har du i den forbindelse mulighed for at få en smagsprøve fra den nye Lavazza ¡Tierra! kaffe med hjem. Efter kampen, vil Lavazza uddele vareprøver på den nye kaffe i området omkring Øster Allé mellem B-tribunen og C-tribunen.

I den kommende tid vil det ligeledes være muligt at få en smagsprøve med hjem i FCK Fanshop, hvor du også kan købe Lavazzas økologiske og bæredygtige kaffe med hjem. Grundet det store antal forventede tilskuere, vil det dog ikke være muligt at få vareprøver med hjem fra Fanshoppen til søndagens kamp.