Sætningen ”Det gælder om at være klar fra start” høres ofte i fodboldverdenen, og det levede vores stærke U19-årgang endnu engang op til i lørdagens udekamp i Horsens. For tredje kamp i træk kom de nemlig meget tidlidt foran 2-0:

• 21.08 u Lyngby: 2-0 efter 8 minutter
  • 28.08 h SønderjyskE: 2-0 efter 4 minutter
  • 11.09 u AC Horsens: 2-0 efter 5 minutter

Efter 7-0 i Lyngby og 9-3 mod SønderjyskE ”nøjedes” drengene denne gang med en 4-1-sejr på to gange to mål af Orri Óskarsson og Jeppe Corfitzen. Samuel Andersen, som kom fra FC Nordsjælland i sommerpausen, fik debut i målet.

Samuel Andersen
Keeper-debutant Samuel Andersen. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

11. september, kl. 13.00: AC HORSENS U19-FCK U19 1-4 (1-2)
3.: 0-1 Orri Óscarsson
5.: 0-2 Jeppe Corfitzen
6.: 1-2 Asbjørn Gaarde
58.: 1-3 Jeppe Corfitzen
67.: 1-4 Orri Óscarsson

Holdet: Samuel Andersen, Elias Jelert, Emil Møller, Mattias Jakobsen, William Kaastrup, Roony Bardghji, William Clem, Daniel Haarbo, Jeppe Corfitzen, Orri Óskarsson og Fisnik Isaki.

Ind fra bænken kom Emil Winther Højlund, Jeffrey Adjei-Broni og William Maretti.

Tirsdag kl. 15.30 skal U19 i kamp igen mod Brøndby IF på Nummer 10.

AC HORSENS-U17 1-3
U17 ventede lidt længere med at score, men ligesom mod SønderjyskE for to uger siden, så scorede de midt i første halvleg to mål med 5-6 minutters mellemrum og udbyggede føringen efter pausen, inden hjemmeholdet pyntede lidt på resultatet.

11. september, kl. 11.30: AC HORSENS U17-FCK U17 1-3 (0-2)
24.: 0-1 Thomas Jørgensen
30.: 0-2 Thomas Jørgensen
53.: 0-3 Noah Donovan Sahsah
71.: 1-3 Nicolai Vestergård

Thomas Jørgensen
Thomas Jørgensen blev dobbelt målscorer i Horsens. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U17 skal først i kamp igen lørdag den 25. september, hvor OB kommer til Frederiksberg kl. 15.15.

FØRSTE U15-NEDERLAG
U15 tabte 1-2 i Horsens og led dermed sæsonens første nederlag efter 2-2 mod Brøndby slog de SønderjyskE 6-1 og Lyngby 3-2. AC Horsens førte 2-0 ved pausen, og Bertram Østergaard reducerede ti minutter tid for vores unge løvetalenter.

U15 spiller også først igen den 25. september hjemme mod OB.

U14 SPILLEDE 2-2 I FARUM
U14 kom også med to sejre i træk i bagagen, da de i lørdags gæstede FC Nordsjælland og spillede 2-2. Noah Ayorinde og Romeo Meyer vendte 0-1 til 2-1-føring, inden hjemmeholdet udlignede til slutcifrene.

U14 møder næste gange Brøndby IF hjemme på lørdag kl. 12.00.

TALENTER PÅ U-LANDSHOLD

Danmark U19 - Daniel Haarbo, Elias Jelert samt Rasmus Højlund og Valdemar Lund fra A-holdet.
04.09 6-1 Norge (venskabskamp i Moss)
Daniel startede inde (ligesom Valdemar og Rasmus), og Elias kom på banen i 2. halvleg. Rasmus scorede et af de danske mål.

07.09 1-0 Polen (venskabskamp i Moss)
Elias og Valdemar startede inde, og Daniel og Rasmus kom på banen i 2. halvleg.

Island U19 - Orri Óscarsson
06.09 0-3 Schweiz (venskabskamp i Biel)
Orri startede inde og blev udskiftet kort før tid.

Danmark U18: William Kaastrup, Emil Møller og William Clem
04.09 5-6 Norge efter straffekonk. (miniturnering i Sundsvall)
Kaastrup og Emil startede inde

07.09 1-2 Sverige (miniturnering i Sundsvall)
Clem startede inde, og Kaastrup og Emil kom på banen i 2. halvleg

Emil Rosberg Møller
Emil Rosberg Møller. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Danmark U17: Noah Donovan Sahsah og Oscar Højlund
03.09 1-0 Østrig (venskabskamp i Skagen)
Noah startede inde, og Oscar kom på banen i 2. halvleg.

06.09 1-0 Østrig (venskabskamp i Frederikshavn)
Oscar startede inde, og Noah kom på banen i 2. halvleg.

Sverige U17: Roony Bardghji
01.09 h 2-1 Schweiz (venskabskamp i Sollentuna)
Roony spillede hele kampen og scorede sejrsmålet direkte på frispark i kampens tillægstid.

03.09 h 1-1 Schweiz (venskabskamp i Sollentuna)
Roony blev indskiftet midt i 2. halvleg.

Roony er også udtaget til den kommende EM-kvalifikation, hvor Sverige møder Litauen, Letland og Tjekkiet i perioden 23.-29. september.

Roony Bardghji
Roony Bardghji. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Norge U16: Ethan Amundsen-Day
03.09 0-2 Holland (Syrenka Cup)
05.09 2-1 Moldova (Syrenka Cup)
07.09 2-0 Rumænien (Syrenka Cup)

Ethan startede inde mod Holland og blev indskiftet i 2. halvleg mod Moldova og Rumænien

Danmark U16: Cornelius Olsson, Hjalte Bidstrup, Tristan Fynbo, Victor Froholdt, Mikkel Søfeldt og Amar Diagne
Holdet har været til landsholdssamling forud for kommende venskabskampe mod Portugal og Belgien (17.-21. september)

Cornelius Olsson
Cornelius Olsson. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

03'ERNE: TRE I TRÆK
B1903 vandt for tredje gang i træk i Danmarksserien, da Union blev besejret 3-2 i lørdags. Søren Bech Jensen scorede til 1-0 og 2-1, hvorefter Torbjørn Rota Knudsen øgede til 3-1, inden Union reducerede på straffe ti minutter før tid.

Forrige lørdag vandt 03’erne 1-0 hjemme over Solrød FC på et mål af Oliver Dirach Hallgren i kampens andet minut.

Både Union og Solrød FC ligger i bunden, men desto vigtigere var det for 03’erne at hive sejrene hjem, efter at de indledte med tre nederlag i træk i Danmarksserien.

På lørdag kl. 13 venter en vanskelig opgave ude mod Ishøj IF, der topper tabellen med max-point efter seks runder og bl.a. har den nu 31-årige eks-FCK’er Saban Özdogan på holdet.

KB HAR DET SVÆRT
Nedturen fortsætter efter nedrykningen til Serie 1, hvor KB med fire dages mellemrum led nye nederlag efter tidligere at have tabt 1-10 til Frem 2.

Sidste lørdag tabte holdet 1-6 hjemme til B1908 2, og onsdag aften blev det 0-7 ude mod Fremad Amager 2.

På søndag tager KB imod HIK 2 hjemme på Peter Bangs Vej.

OLDBOYS
Forrige mandag vandt KB/FCK's Oldboys 1-0 hjemme over Stenløse BK på et mål af Mads Bøje kort før pausen. Sidste uge blev det imidlertid til et skrivebords-nederlag i udekampen mod Torpedo Vestegnen.

På onsdag kl. 20.30 spiller oldboys hjemme mod Lyngby.