Jonas Wind

Wind: Der bliver nok fuldt smæk på fra start

Syv mål i syv kampe mod AGF. Jonas WInd har en god scoringsrekord mod århusianerne, og kun én gang er han gået fra banen én gang uden at score mod dem.

"Jeg vil da gerne prøve at gentage det, men nu er det jo ikke Grabara, der står på kassen længere, og det er jo ham, jeg har lavet de fleste mål på," smiler Jonas Wind, da vi nævner statistikken for ham.

Og han har ret. Fem af de syv mål er scoret mod Grabara, mens de to første blev scoret mod Whalley og Eskelinen.

"Men nu må vi se, hvordan Thorup blander kortene. Vi spiller mange kampe i øjeblikket, men jeg synes, at min form er der nu, efter at jeg kom lidt senere i gang efter EM. Jeg ville også rigtig gerne have spillet fra start i torsdags, men de klarede det jo fint ude mig."

Det var også kun centimeter fra, at Jonas kom på tavlen, da han kom ind i 2. halvleg mod Plovdiv og blandt andet dundrede en bold på underkanten af overliggeren. Men ligesom statistikkerne er det historie, og nu gælder det AGF i aften kl. 18.

"Det er altid nogle intense kampe mod dem, og de er sikkert meget sultne for at bevise, at deres dårlige start ikke er deres sædvanlige niveau. Så der bliver nok fuldt smæk på fra start, og det skal vi være parate til at stå imod. Og ellers bare spille som vi har gjort i de sidste kampe og vise, at vi er bedre end dem."

"Det bliver fedt, at der igen kommer så mange FCK-fans til en udekamp. Der har været super-stemning i Parken i de sidste mange kampe og også da vi var i Odense, så det glæder jeg mig til at se," slutter Jonas Wind.

Dermed bliver han ikke alene om at fejre sin fars fødselsdag, når vores team manager i dag fylder 66 år!

>> Har du sikret din plads til playoff-hjemmekampen mod Sivasspor?