Spillerne træder ud i varmen i Plovdiv

Varm velkomst i Plovdiv

Torsdag morgen kl. 9.30 kørte spillerbussen fra Nummer 10 med kursen mod Vilhelm Lauritzen Terminalen i Københavns Lufthavn, hvor vi ligesom i sidste uge havde vores egen sikkerhedskontrol, så vi dels sparer tid og dels begrænser den Covid-19 smitterisiko, som jo stadig er til stede, selv om mere og mere af samfundet "åbner op".

Spillerbussen ankommer til terminalen


 

Sikkerhedstjek af bagagen


 

Pep Biel og Zeca


Det var som forventet en kraftig varme, der ventede truppen i eftermiddag, da de steg ud af det chartrede fly i Plovdiv Lufthavn efter en flyvetur på ca. 2 1/2 time i fint vejr.

Spillerne ankommer til Plovdiv


Termometret viste 37-38 grader, og det var en tør og trykkende varme, men heldigvis var der ikke langt fra flyet og ind til ankomsthallens køligere klima.

Falk og Nelsson


 

Kalle Johnsson


Paskontrollen gik hurtigt, og der var jo heller ikke det samme visum-papirarbejde, som da vi var i Kazan for en uge siden. Team manager Per Wind og vores faste rejsepartner, Nyhavn Rejser, har dermed haft lidt nemmere ved at arrangere turen, selv om det var med relativt kort varsel.

Efter en kort bustur ind til byen er spillerne nu indkvarteret på hotellet, hvor vi ligesom ved tidligere lejligheder har vores egen madsal og lokaler til materialer, behandling m.m.

Ankomst til hotellet

 

Frokostsalen

 

Materialerummet


Kl. 18 dansk tid (kl. 19 lokal tid) er der træning på morgendagens kamparena, Lokomotiv Stadion, som blot ligger fem minutters kørsel fra hotellet. Stadion kan dog ikke ses på dette billede fra hotelvinduet.

Udsigt over byen fra hotellet


Torsdag formiddag er der en kort træning, og ellers går eftermiddagen som altid med frokost, hvile og taktikmøde inden afgang til stadion, hvor vi spiller kl. 18 dansk tid. Nogle vejrudsigter forudsiger op til 41 grader på kamptidspunktet, andre lidt "koldere" omkring de 37 grader.

Snarest efter kampen går turen til lufthavnen og tilbage til København, og så handler det ellers om søndagens DERBY. Den tid, den fornøjelse!