Rasmus Højlund og William Bøving

Sikker 5-0-sejr over Torpedo

Med en sikker 5-0-sejr - og sammenlagt 9-1 - er vi klar til 3. kval.runde i Conference League.

Efter mindre end et halvt minut kunne vi have fået en drømmestart, da en skidt forsvarsaktion gav Stage en stor hovedstødschance, men det fik ikke betydning for kampbilledet, at bolden gik over mål.

Vi sad solidt på kampen, og efter at Kevin Diks havde bragt os foran kort før den halve time - efter at Nelsson havde afsluttet på et Bengtsson-hjørne - var det nærmest spil til et mål.

Inden pausen skød Pep Biel tæt forbi på en stor chance og fik også fejlagtigt underkendt et mål.

Efter pausen kom Højlund, Wind og Ankersen ind for Wilczek, Falk og Diks, og lidt senere kom Zeca også ind for Stage.

Vi fortsatte vores massive dominans, og midt i halvlegen scorede Bøving og Højlund med få minutters mellemrum et par smukke mål - Bøving en halvt liggende flugter på en aflevering fra Ankersen, og Højlund en friløber, hvor han elegant rundede keeperen og lagde den ind.

Et kvarter før tid blev Bøving blev dobbelt målscorer, med et hårdt, fladt spark, og herefter udgik han til fordel for Hákon Arnar Haraldsson, som dermed fik sin officielle debut for løverne.

Vi havde chancer til flere mål, og det femte og sidste faldt i de døende sekunder, da Højlund udnyttede en friløber til at passere keeperen til de overbevisende slutcifre 5-0.