Carlos Zeca

Spillerreaktioner: Langt fra godt nok

Lukas Lerager
- Det var ikke godt nok det vi leverede i dag, så jeg er meget skuffet. Vi stod ikke tæt nok i kæderne, vi kæmpede ikke godt nok for hinanden og holdt ikke de aftaler vi havde lavet. Og så skulle vi afslutte bedre, når vi kom frem til chancerne. Ja, der blev buh’et, men vores fans forventer meget her i FCK, sådan er det. Men jeg kan love, at vi er på rette spor – det var dog ikke godt nok i dag!


Carlos Zeca
- Det var ikke godt nok, og specielt var vi ikke gode nok med bolden i dag. Vi havde klart flest chancer, men da vi ikke fik scoret, mistede vi hovedet en smule og blev nok også lidt frustrerede. Vi skulle alle have gjort det meget bedre i dag. Men en skuffende indsats, og her er stadig meget at arbejde med. Jeg forstår at vores fans er skuffede, men det er vi også, og vil ville så gerne have givet dem en sejr, for vi er her ikke for at spille uafgjort eller tabe. Alle kampe her i Parken, hvor vi ikke vinder, føles jo som nederlag. Vi skal helt sikkert forbedre vores præstationer på hjemmebane. 

- Jeg var ikke, hvor jeg skulle være i dag, så en fortjent udskiftning af mig – og det skulle måske endda være kommet tidligere. De problemer vi havde i dag, dem skal vi arbejde med til træning, se hvad der gik galt og hvad vi kan gøre bedre. 


Rasmus Falk
- Jeg er overrasket over vores præstation i dag, den var langt fra de præstationer jeg forventer af os. Der var meget galt i dag, og ja, jeg er overrasket over hvor dårlige vi var i 90 minutter. Spillet uden bold hang ikke sammen, vi erobrede ikke nok bolde – og når vi erobrede bolden, fik vi ikke nok ud af det. 

- Vi manglede kvalitet i dag, og det eneste positive der kan siges, er at vi holdt nullet. Men alt i alt en skuffende præstation. Jeg havde da håbet, at vi efter to hjemmekampe havde mere end to point. Det er ikke optimalt, og jeg forstår hvis staben, trænerne og lederne er skuffede. Nu skal vi møde ind i morgen, friske i hovederne og så skal vi have fokus på at blive bedre. 

- Offensivt havde der været gode tegn i de sidste to kampe – og i afslutningen af sidste sæson – men det var ikke godt nok i dag, hverken offensivt eller defensivt, selvom vi jo holdt nullet. Selv hvis vi havde fået prikket den ind til sidst, havde præstationen ikke været acceptabel. Så alt i alt, det vi præsterede i dag, var langt fra godt nok