Sektion 12

500 ledige sæsonkort tilbage på Sektion 12

Interessen for en fast plads på Sektion 12 er fortsat massiv, og nu er der færre end 500 sæsonkort og abonnementer tilbage i salg.

OPDATERET 23. JULI: Nu kun ca. 250 billet-abonnementer tilbage.

Selvom Sektion 12 er blevet udvidet til altid at omfatte både øvre og nedre på B-tribunen, så tynder det nu alvorligt ud i pladserne. Der er nu under 500 sæsonkort og abonnementer i salg, og vil du være sikker på en plads på Sektion 12 til de største FCK-kampe, herunder Derby, så kan det fremover være nødvendigt at have et kort eller abonnement.

>> Her kan du købe abonnement eller sæsonkort

”Det er gået meget, meget stærkt med salget," siger Jacob Lauesen.

"Med et Derby lige om hjørnet, hvor vi igen må have fuld kapacitet, så oplever vi stor interesse for en fast plads på Sektion 12. Derfor forventer vi også, at de resterende kort og abonnementer er solgt, inden vi når frem til Derbyet den 8. august.”

Når de sidste knap 500 faste pladser på Sektion 12 er solgt, vil der ofte ikke komme billetter i salg til vores største kampe.
 
”Det er vildt, at vi er kommet til det her punkt allerede nu. Det havde vi ikke forventet, men udviklingen er gået enormt stærkt. Det skyldes først og fremmest, at vi sammen med vores fans har fået skabt en unik oplevelse, som mange gerne vil være en del af på Sektion 12,” siger Jacob Lauesen.