Mohamed Daramy

Thorup: Endnu et skridt i den rigtige retning

"Det blev en varm dag på kontoret, men det var fint at prøve det, for det kommer vi for eksempel også ud for, når vi skal til Kazan og spille europæisk, og forhåbentlig venter der flere europæiske kampe, hvor vi også kan komme ud for varmen," sagde Jess Thorup efter 1-0-sejren over CSKA Moskva.

"I dag prøvede vi at pushe nogle af spillerne lidt mere til grænsen i forhold til antal spilleminutter, og vi havde flere der spillede alle 90 minutter,og i hvert fald blev presset, men vi så godt ud, og det var fint at se."

"Det var igen en kamp, hvor vi i fuld kontrol i store dele af kampen. Vi havde bolden rigtig meget, og de stod lavt og kompakt, men det er klart, at vi stadig skal arbejde på at blive bedre til at åbne forsvar som det her."

"Det var jo en på papiret rigtig fin modstander med mange landsholdsspillere, men vi var jo overlegne i store dele af kampen, og det var godt at se. Men vi kommer ikke til afslutninger nok, og det har været vores problem, så det er noget vi skal arbejde videre med."

"Vi ville gerne have skabt flere chancer og lavet flere mål, men det var dejligt at se, at vores høje pres gav gevinst, da vi udnyttede et boldtab, så Højlund kunne score et fantastisk mål. Det var fremragende at se, at vi var kyniske, når den chance pludselig bød sig."

"Så mod en internationalt fornuftig modstander tager vi endnu et skridt i forhold til de første træningskampe, og det var også det, vi havde håbet og forventet," konstaterede en tilfreds Jess Thorup.