Allan Agerholm

Podcast: Allan Linneberg-Agerholm gør status efter lidt over en måned

Efter lidt over en måned som bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment giver Allan Linneberg-Agerholm en status, efter at direktør Lars Bo Jeppesen i går valgte at stoppe i virksomheden.

Om fremtiden for oplevelsesøkonomien
Allan Linneberg-Agerholm blandt andet sit bud på fremtiden for den oplevelsesøkonomi, vi er en del af:

"Jeg ser det meget positivt, vi skal 'bare' lige derhen. Jeg er af den klare overbevisning, at mennesker altid vil søge oplevelser, og vi er en del af oplevelsesøkonomien. Uanset om man er FCK-fan, fan af landsholdet, har lyst til at gå til koncerter eller har lyst til at tage en svømmetur i et Lalandia, så er vi en del af oplevelsesøkonomien."

Vejen derhen: Både speeder og bremse
Spørgsmålet er bare, hvornår vi er 'derhenne':

"Jeg kan ikke komme med et bud, der er mere præcist end andre kloge hoveder, men det er sådan et sted mellem 2023 og 2025, spår på de fleste, og så vil nogle segmenter komme sig hurtigere end andre."

"Men det er et ledelsesmæssigt farvand, man skal navigere i, hvor man skal forstå både det at træde på speederen og træde på bremsen samtidig. Der vil være områder, hvor man skal holde tilbage, og områder ,hvor man skal give den max gas. Og det er ikke en eksakt formel, men en meget variabel formel, som ændrer sig undervejs, fordi man ikke ved hvad der opstår."

Forstå forretningen
Som ny bestyrelsesformand bruger Allan Linneberg-Agerholm lige nu meget tid på at forstå de forskellige dele af forretningen PS&E:

"Jeg er typen, der lige bruger lidt tid på at lære at forstå, inden jeg begynder at forme en masse meninger og beslutninger. Dér er jeg stadigvæk, og det ændrer det her ikke på (Lars Bo Jeppesens fratræden, red.), snarere tværtimod, det gør det mere nødvendigt."

Stor respekt for historien
Allan Linneberg-Agerholm fremhæver til sidst i podcasten vigtigheden af at forstå baggrunden og visionerne for F.C. København:

"Jeg har stor respekt for historien, og jeg har brugt god tid på at sætte mig ordentligt ind i, hvordan FCK egentlig blev til. Jeg er i gang med at lære FCK's historie baglæns, for jeg var ikke i Danmark, da FCK blev dannet i 1992." (Han boede i ti år i England fra 1990, red.)

"Jeg har brugt rigtig meget tid både i B1903 og KB på at forstå, hvad det egentlig var, der skete dengang. Det var en helt fantastisk visionær tankegang, som fødte FCK. Den må aldrig gå tabt."

Sat i verden for at vinde mesterskaber
"Hele præmissen om, at FCK er alene sat i verden for at vinde mesterskaber og ikke andet. Det er vores reason to be."

"Det har været vigtigt for mig at forstå ordentligt, for det forstod jeg ikke før, det vil jeg gerne indrømme. Da var jeg bare glad fan, glad gæst, glad for at se fodbold, glad for at komme herinde og glad for at tage gæster med herind. Nu forstår jeg også historien bagved. Det kommer jeg til at værne om, det synes jeg er enormt vigtigt."

Hør hele podcasten her: