Fanpanel-møde om Fan Village

Fan Village: Fanpanelet glæder sig til de næste måneder

Forleden holdt vi det første møde i det fanpanel, der er med til at udvikle den nye Fan Village bag Parkens B-tribune.

Hvis du ikke allerede har hørt podcasten, hvor nogle af deltagerne fortæller om det første møde, så ligger den lige her.

Mødedeltagerne så blandt andet nogle foreløbige skitser til indretningen af Fan Village, men vi vil gerne vente lidt med at præsentere dem for alle.

”Københavns Kommune også er inde over de her projekter, og vi har nogle ting, der skal godkendes, inden vi vil løfte sløret for planerne. Derfor vil vi ikke love for meget,” forklarer Event & Production Manager Rasmus Mathiesen i podcasten.

Fan Village-fanpanelet


Det er som sagt også kun foreløbige skitser, men nok til at give deltagerne et visuelt indtryk af de mange muligheder.

”Det er et rigtig spændende projekt,” sagde Lars Thor, formanden for F.C. Københavns Fanklub, efter mødet.

”Der er jo stadig en masse ting, der skal gå op i en højere enhed, men mit overordnede indtryk er, at det er rigtig, rigtig spændende, og jeg ser nogle gode og spændende muligheder for at udvikle hele området.”

De andre fanrepræsentanter i panelet glæder sig også til de næste måneder, hvor de er med til at præge Fan Village i den retning, de forskellige fangrupper ønsker. Ud over Lars Thor, så er Frederik og Jens med fra Sektion 12, Regine og Oscar er fra C-tribunen og Martin er fra Familietribunen. Du kan også høre nogle af deres reaktioner i podcasten.

Carlsbergs repræsentant på mødet, Brand Ambassador Dan Møller, var glad for de mange input fra fansene, dels på selve mødet og dels via de mere end 1.000 ideer og forslag, som er indsendt tidligere på året:

”Jeg synes, at i dag er et rigtig godt eksempel på, at vi har fået en masse gode ideer ind, og vi har drøftet en masse gode ting,” sagde Dan Møller.

”Det er mega værdifuldt for os alle sammen i forhold til at kunne arbejde videre med det de næste måneder og skabe noget, som alle fans forhåbentlig bliver rigtig stolte af, og vi i Carlsberg også gør.”

>> Læs mere om Fan Village her

Planen er, at Fanpanelet mødes en gang om måneden, indtil Fan Village står klar, hvilket lige nu forventes at være i september eller oktober - og vi fortæller løbende om, hvordan arbejdet skrider frem.

Allerede mandag aften kan vi dog glæde os over, at der igen er fans i Parken - trods diverse restriktioner og uden fan-aktiviteter før og efter kampen.

”Vi kan alle gå og drømme om, hvordan en mandag kunne se ud i næste uge, hvis vi allerede havde haft det nu, men… one day in the future, så er vi klar, og det glæder vi os selvfølgelig rigtig meget til,” siger Daniell Askholm, Head of Fan Engagament, der sammen med Rasmus Mathiesen repræsenterer FCK i Fanpanelet.