Jess Thorup

Thorup før FCM: Vil se god energi, gejst og vilje igen

Torsdag aften løber løverne på banen til en spændende udekamp mod FC Midtjylland. Cheftræner Jess Thorup har følgende status forud for opgøret i Herning:

"Vi har taget 7 af 9 mulige point i Mesterskabsspillet indtil videre, og det har været en fin pointhøst for os, selvom vi gerne ville have vundet over FC Nordsjælland i søndags også. Men når man spiller 75 minutter i undertal, så siger det sig selv, at det er en svær opgave. Men vi var så tæt på at vinde, som vi overhovedet kunne være alligevel, og det vidner om en god tro på tingene," siger Jess Thorup og ser frem til dysten mod sin tidligere klub:

"Mange vil nok skele til statistikken, men for mig handler det om vores præstationer, som går i den rigtige retning igen. Vi har spillet de seneste kampe med en god energi, gejst og vilje til at arbejde for hinanden, og det bliver i den grad også essentielt, at vi fortsætter de takter mod FC Midtjylland."

"Det er den bedst mulige test, vi kan få - og en opgave, der vil give svar på, hvor vi selv er henne på nuværende tidspunkt. Og det glæder vi os meget til, ligesom vi glæder os til at spille med tilskuere på lægterne igen. Vi får lige et par udekampe til at vænne os til det igen, inden vi får lov at spille i Parken foran vores egne fans om halvanden uges tid. Det har vi alle sammen savnet helt vildt," slutter Jess Thorup.

Kampen mod FCM fløjtes igang torsdag kl. 20.15 og kan ses direkte på TV3+ eller Viaplay.