Holdet samles inden kickoff

Hård skæbne efter fornem fight i undertal

Lukas Lerager gav løverne en god start på opgøret med en scoring allerede efter ti minutter, og det var tæt på 2-0, da Daramy afsluttede fra midten af banen mod tomt mål, men keeper Vindahl nåede at sikre sig bolden.

Otte minutter senere ændrede kampen fuldstændig karakter, da Nicolai Boilesen fik direkte rødt. Efter et VAR-tjek vurderede dommer Kristoffersen, at han ulovligt stoppede bolden med hånden uden for feltet, da Kamaldeen var i gennembrud.

Zanka kom ind i forsvaret, mens Wilczek udgik, og resten af halvlegen havde gæsterne bolden næsten konstant, men kom kun til enkelte skudforsøg. I det 45. minut lykkedes det dog Kamaldeen at udligne til pausestillingen 1-1.

Vi kom dog godt ud til 2. halvleg og fik mere spil på deres halvdel og skabt et par muligheder. Efter en time gav et godt genpres bonus, så Jonas Wind kunne spiller Ankersen fri til skud, og han hamrede bolden fladt i netmaskerne til 2-1.

Resten af kampen fightede vi fremragende, og helt til sidste minut lignede det en vigtig sejr, indtil gæsternes indskiftede debutant, Simon Adingra, dundrede udligningen op i nettaget.

En hård skæbne og et tilbageslag i kampen om at indhente topholdene, men vi må bare tilbage og gøre os klar til torsdagens udekamp mod FC Midtjylland.