FCK CAMP i sommerferien - Træn som de største FCK talenter

Træn som de største FCK talenter
Vi arbejder dagligt på at uddanne de bedste spillere i landet, og nu har du chancen for at træne med F.C. København – både i det daglige og i weekender og ferier.

På FCK Camp trænes du efter de samme metoder og øvelser som vores spillere i FCK Talent gør det i deres hverdag. Aktuelt kan der i eller omkring førsteholdstruppen nævnes Jonas Wind, Mohamed Daramy, Victor Kristiansen, Rasmus Højlund, Valdemar Lund Jensen, William Bøving med flere. 

>>> KOM PÅ FCK CAMP I SOMMERFERIEN

Drenge og piger mellem 7 og 12 år på alle niveauer
Alle vores trænere på FCK Camp er grundigt uddannet og har erfaring med at træne spillere på alle niveauer ift. motivation, færdigheder mm. Deres kompetencer og dybden i deres viden går udover almen fodboldfaglighed og uddannelse.

Blandt andet fordi de har været med til at træne nogle af de største talenter i landet, men også fordi de er erfarne i aldersrelateret træning baseret på spillerens nuværende kompetencer. Herunder er trivsel og god opførsel i højsædet. 

Mandag til fredag fra kl. 9 - 15 med forplejning og fed deltagerpakke!
På FCK Camp er der dømt fodbold fra morgen til eftermiddag under gode forhold med sund frokost og snacks i løbet af dagen.

Vores maskot, Løven LEO, kommer på besøg, og F.C. Københavns Børn & Unge team arrangerer spændende aktiviteter i løbet af ugen. Derudover får alle deltagere den fede deltagerpakke tilsendt på forhånd - deltagerpakken indeholder træningstrøje, t-shirt, shorts, strømper, drikkedunk og rygsæk. 

>>> BOOK DIN PLADS HER 

Sommerferien 2021 - Uge 26, 27 & 31 hos KB og B1903
FCK CAMP finder sted hos vores moderklubber - KB på Frederiksberg og B1903 på Lyngbyvejen i Hellerup i skolernes sommerferie. Prisen er 1.995 kr. inkl. deltagerpakke, frokost mv.

Program 

28. juni - 2. juli (Uge 26) - KB, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg 

28. juni - 2. juli (Uge 26) - B1903, Lyngbyvej 270, 2900 Hellerup 

5. juli - 9. juli (Uge 27) - KB, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg 

2. august - 6. august (Uge 31) - KB, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg 

2. august - 6. august (Uge 31) - B1903, Lyngbyvej 270, 2900 Hellerup 

 

>>> BOOK DIN PLADS HER 

Alle camps afvikles naturligvis efter de Covid-19 retningslinjer, der gælder på afviklingstidspunktet. Hvis vi ikke kan afvikle de planlagte camp grundet retningslinjer, hvilket vi hverken håber eller tror, så refunderer vi det fulde beløb.