Jubel efter scoring

2-0-sejr i reservederbyet

Det var en veltilfreds Rubén Sellés, der satte et par ord på dagens reservekamp mod Brøndby IF, som han stod i spidsen for sammen med Jacob Neestrup:

”Det var en rigtig god træningskamp, hvor vi især spillede godt i 2. halvleg,” sagde Sellés, der kunne se løverne gå til pausen med en 2-0-føring.

”Vores forsvar spillede meget solidt, og vi havde en god variation mellem lange afleveringer, og korte, hurtige pasninger. Og efter pausen skabte vi masser af chancer til at score flere mål, og jeg vil fremhæve alles indstilling til at gå ud og præstere på den måde vi gør i dag,” sluttede Sellés.

Brøndby var mest på bolden de første 20 minutter, men uden at komme til egentlig chancer, men siden tog begivenhederne fart. Først reddede Hermansen et hovedstød fra Marios efter hjørne, og minuttet efter hamrede Anis Ben Slimane et langskud på stolpen.

Kort efter måtte Grytebust hive en mesterredning frem, da Andreas Bruus fyrede af fra højre side i feltet, men nordmanden fik viftet kuglen over kassen.

I det 27. minut tog vi teten, da Victor Kristiansen stødte med frem fra sin højre back-position og kombinerede først med Højlund, og siden med Wilczek, der med hælen spillede Victor fri i feltet, hvor han sendte bolden forbi Hermansen til 1-0.

Victor Kristiansen

Inden vi rundede den halve time, ramte Brøndby dog igen træværket, hvorefter Marios i sidste øjeblik lossede bolden væk, da den dansede på målstregen.

Der må være flere mål i den her kamp, tænkte man, og nogle minutter senere ramte Bøving også stolpen, men stadig kun 1-0, mens kampen igen kom ind i en periode, hvor der ikke skete så meget i felterne, og hvor Brøndby efterhånden var mest på bolden.

Daramy, der fik sine første minutter i år, viste i glimt sine styrker, men mangler selvfølgelig lidt endnu, før han er i optimal kampform. Han blev hårdt nedlagt i en løbeduel med Rosted, men var ikke mere medtaget, end at han i halvlegens sidste minut øgede til 2-0, efter at Rosted havde skubbet Wilczek omkuld i feltet, hvor han forsøgte at nå en stikning fra Lerager.

Mohamed Daramy

Daramy udgik planmæssigt i pausen og blev erstattet af Hakón Arnar Haraldsson, og generelt kom vi meget bedre i gang med 2. halvleg end 1. halvleg. Der gik dog et lille kvarters tid før vi for alvor blev farlige i feltet, men så gik det også stærkt.

Angreb på angreb bølgede ned mod Brøndby-målet, og både Højlund og Bøving var tæt på et par gange, og flere gange havde Haraldsson sidste eller næstsidste fod med i de hurtige kombinationer frem ad banen. Mod slutningen, hvor vi stadig pressede på for flere mål, var Bjelland også tæt på, da han headede en fin dødbold fra Haraldsson lige over mål.

Action i Brøndby-feltet

Grytebust havde derimod ikke meget at lave efter pausen, hvor vi stort set holdt dem helt fra chancer, så det blev en fin og tempofyldt træningskamp, hvor der i 2. halvleg også blev spilletid til Roony Bardghji og Ali Almosawe.