Jens Stage

Sidste nyt før FCK-SønderjyskE

Tag på Parken, men ingen varme
Taget har været på Parken de seneste dage af hensyn til det nye græsunderlag, som spillerne var fint tilfredse med efter søndagens træning på banen.

Parken er dog ikke opvarmet, men taget betyder, at det ikke er helt så koldt som udenfor, og der er nok omkring 2-3 plusgrader nede ved banen.

Taget betyder også – ligesom ved tidligere lejligheder - at du ser kampen i en lidt anden vinkel på TV3 Sport og Viaplay. TV-kameraerne kan nemlig ikke stå på den sædvanlige platform, der hænger lige under Øvre A, for så bliver udsynet generet af den stolpe, der understøtter taget.

Werge takker af
Efter mange år som kommentator på TV3’s kanaler tænder Carsten Werge i aften for mikrofonen for sidste gang, i hvert fald i denne omgang. Werge skifter nemlig til TV2 fra 1. april, hvor han skal være redaktionsleder på TV2 Sporten.

Vi fører statistik over mangt og meget, men ikke over hvem, der har kommenteret vores kampe gennem årene, men mon ikke Carsten Werge ligger højt på listen!

Carsten Werge
Et af de tidligste FCK-arkivklip med Carsten Werge er fra en udekamp i Aarhus i august 1996, hvor han stadig var på DR Sporten.


SønderjyskE-truppen
Glen Riddersholm har udtaget de samme 18, som tabte 0-1 hjemme til Vejle sidste weekend, plus Marc Dal Hende, som fik fuld tid i de første 14 kampe, men ikke var med i Vejle.

”Vi skal forsøge at true FCK med vores egen offensiv, men vi er også bevidste om de kvaliteter, som FCK har lagt til sit spil efter vinteropstarten, hvor de er blevet tydeligere i udtrykket og er dygtige til at true modstanderen i mellemrummene. Dem skal vi forsøge at lukke ned, og vi skal beskytte vores mål bedst muligt, og vi skal true den anden vej. Det bliver en svær opgave, men vi tager til København for at få point,” siger Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside.

Jess Thorup og Glen Riddersholm


Dommerne
Dommer: Sandi Putros
Linjedommere: Jesper Dahl og Steffen Beck Bramsen
Fjerdedommer: Peter Munch Larsen
VAR & AVAR: Jakob A. Sundberg og Daniel R. Krogstrup Nørgaard

Det er Putros' femte FCK-kampe, efter at han hidtil har dømt to mod Lyngby og to mod Esbjerg.

Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner.

Bryan Oviedo får karantæne ved næste gule kort, og Mathias Zanka, hvis det giver 6 strafpoint. SønderjyskE’s Haji Wright får også karantæne ved et gult kort til 6 strafpont.

På skadelisten har vi Peter Ankersen og Mikkel Kaufmann.

TV
Kampen sendes på TV3 Sport og Viaplay.

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

F.C. København har vunder deres seneste 6 hjemmekampe mod SønderjyskE
FCK vinder: odds 1,55

Der er scoret over 2,5 mål i F.C. Københavns seneste 7 kampe mod SønderjyskE
>>  Over 2,5 mål: odds 1,81

Odds ændres løbende. Disse odds er registreret mandag den 15. februar, kl. 09.40.

Se flere golden facts

Spil ansvarligt.
18+. Regler og vilkår gælder.
Stopspillet.dk.
Selvudeluk via rofus.nu.