Mohamed Daramy

Daramy snart klar til kamp: Ved godt, hvad der skal til

Efter godt to måneders skadespause træner Mohamed Daramy igen med resten af holdet. Og han glæder sig til at komme i kamp igen inden længe.

”Det er dejligt at være tilbage og kunne træne sammen med de andre igen. Det har taget sin tid med min fiberskade, så det er bare skønt, at jeg nu kan vise mit værd ude på træningsbanen igen, selvom det her vejr overhovedet ikke er noget for mig,” siger Mohamed Daramy.

Moderisk genoptræning
Den 19-årige offensiv-spiller måtte udgå af udekampen mod FC Nordsjælland i december, da han ellers var i fin form. Nu handler det om at finde de gode takter fra slutningen af efteråret frem igen.


”Jeg har knoklet hårdt i genoptræningen, men også taget et skridt ad gangen - for ikke at forcere noget. Men nu føler jeg mig helt frisk og det er en skøn følelse. Fysioterapeuterne har ’dræbt’ mig ude på træningsbanen, så min fysiske form er supergod, men jeg mangler selvfølgelig noget kampform,” siger han og fortsætter:


”Jeg skal tilbage til den form, jeg havde inden jeg blev skadet oppe i Farum. Og jeg har jo set, hvor godt holdet har gjort det, mens jeg har været ude - både til træning og i kamp. Så jeg ved godt, hvad der skal til. Konkurrencen er hård, men det skal den også være i en klub som vores,” understreger han.

To chancer for spilletid i næste uge
Daramy scorede i det seneste møde med SønderjyskE i november, men det er endnu for tidligt at sige, om han igen kan være med mod holdet fra Haderslev i Parken på mandag.



”Det må vi vente med at se. Jeg håber bare på at gøre det så godt som muligt til træning, og så tager jeg den derfra. Det er op til trænerne. Hvis ikke jeg når Superliga-kampen på mandag, regner jeg med at spille i reservekampen mod Brøndby på tirsdag,” lyder det fra Daramy.



Kampen mod SønderjyskE spilles under tag i Parken mandag kl. 19.00 og kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay.

Reservekampen mod Brøndby kan ses tirsdag kl. 13.00 livestreamet på vores Facebook-side.