Vindere af eSuperligaen sæson 5

FCK vinder eSuperligaen - sæson 5!

Som det første hold har F.C. København vundet eSuperligaen to gange.

Det hele sluttede med en sejr i Finals, da Marcuzo, LordHjort og MadsR tog eSuperliga-titlen. Det er altså anden gang, at vi står med titlen, som den eneste klub i eSuperligaen. Den seneste sejr var i sæson 2.

Finals sluttede i lidt af en gyser-kamp mod Lyngby Boldklub, hvor vi vandt med 2-1 i kampe. Vi måtte ud i 3.kamp i finalen efter at LordHjort havde tabt 1. kamp, mens Marcuzo vandt 2. kamp. I 3.kamp kom Marcuzo bagud, men derefter viste han høj klasse, da han scorede 3 gange, og kun en reducering blev det til for Lyngby. Dermed stod drengene, som vindere af eSuperligaen.

Efter sejren sagde Marcuzo følgende om sejren.

"Vi har det super dejligt. Det er det, vi har kæmpet for hele sæsoner efter et svært grundspil, og nu står vi med titlen, og det er vi super tilfredse med. Vi troede på det fra starten af, og har set os selv som favoritterne. Det skal vi gøre. Derfor skulle vi også vinde i dag, og det gjorde vi," fortalte Marcuzo efter han havde løftet trofæet for anden gang i FCK-trøjen.

I kvartfinalen havde drengene besejret Randers og i semifinalen slog de FC Midtjylland.

Med eSuperliga-titlen kunne LordHjort for andet år i træk hæve trofæet, for han vandt nemlig også sidste sæson, bare med Vejle Boldklub.

Stort tillykke til drengene med sejren!