Jubel efter scoring

Peps perlemål sikrede tredje sejr på stribe

Pep Biel blev med et flot mål matchvinder i Farum mod FC Nordsjælland ti minutter før tid. Dermed tog løverne og Jess Thorup den tredje sejr i træk og rykker frem i tabellen.

Efter københavnsk dominans i de første 20 minutter,  hvor både Falk og Boilesen var tæt på at bringe os foran, så kom hjemmeholdet også godt i gang og var bedst de næste 10 minutter med flere hurtige kontraløb.

Frem mod pausen var kampen siden mere lige og afvekslende, og både Wilczek og Højlund havde store chancer til at score. Højlund havde midt i 1. halvleg afløst Daramy, der måtte udgå efter at have taget sig til baglåret.

Efter pausen bølgede spillet fortsat frem og tilbage, og Pep Biel fik en god mulighed midt i halvlegen efter en flot frispilning af Boilesen, men afslutningen blev reddet af keeperen.

FC Nordsjælland var fortsat farligst på kontra, men vi spillede igen en solid kamp i det defensive og gav ikke meget væk.

Godt ti minutter før tid kom det forløsende føringsmål. Rasmus Falk drev bolden frem, afleverede videre ud til Bryan Oviedo, der fandt en fri Pep Biel i feltet - og med en fremragende halvflugter med venstrebenet sparkede han bolden i nettet helt oppe i det fjerneste hjørne bag Peter Vindahl.

Føringen holdt hele vejen hjem trods stigende Nordsjælland-pres mod slutningen - og dermed tog Jess Thorup & Co. den tredje sejr i træk efter tre point mod SønderjyskE, Horsens og nu altså FCN.

Læs reaktioner og se højdepunkterne senere i aften!