Nicolaj Thomsen og Jess Thorup

Thomsen tilbage: Vi har en god trup til at spille med tre centralt



For første gang i sæsonen er Nicolaj Thomsen fri af sine skulderproblemer og har fået spilletid i de to seneste kampe mod SønderjyskE og AC Horsens. Noget han har ventet på siden sin operation i august.

Fra løbeform til fodboldform


”Det er virkelig dejligt at kunne spille igen, efter så lang tid. Jeg har brugt meget af tiden i styrkerummet og på at løbe sammen med en løbetræner. Men jeg er virkelig glad for at kunne spille bold med de andre igen. Jeg var utålmodig efter at komme i gang, og heldigvis fik jeg grønt lys før beregnet. En ting er dog at være i løbeform, noget andet er at være i fodboldform. Men det kommer forhåbentligt med mere spilletid,” siger Nicolaj Thomsen, der ellers ikke har været i aktion siden slutningen af juli.



Han fik comeback i slutminutterne mod SønderjyskE og fik senest de sidste 22 minutter mod AC Horsens, da han afløste Rasmus Højlund.

Ny mulighed i ny formation 


”Vores offensive udtryk har været rigtig godt i de seneste kampe, og jeg kan godt lide tankerne bag. Vi har en god trup til at spille med tre mand inde centralt på midtbanen. Jeg havde også håbet, at det ville ske, for det giver en ekstra plads derinde, og det tror jeg passer mig rigtig godt. Så gælder det selvfølgelig om at gribe de muligheder man får. Men jeg er bare glad for at være til rådighed i de resterende kampe her i efteråret.”



Underligt at sidde udenfor
Der er mildt sagt sket lidt i de seneste måneder, hvor midtbanespilleren har siddet udenfor - både på og udenfor banen. En speciel situation for den langtidsskadede midtbanespiller.



”Det har været lidt underligt at sidde udenfor uden at kunne påvirke noget af alt det, der er sket. Men det har omvendt også gjort mig endnu mere ivrig for at komme hurtigere tilbage og kunne være inde omkring holdet igen. For det er et spændende projekt, der er gang i, synes jeg,” lyder det fra Nicolaj Thomsen.







Næste opgave for Thomsen & Co. er mod FC Nordsjælland i Farum søndag kl. 16.00.