Rasmus Falk

Spillerreaktioner: Spillerne skal tage det fulde ansvar

Rasmus Falk
"Det er en stor skuffelse, og jeg er træt af at tabe fodboldkampe. Vi skal lægge på vores spil, og der er ikke så meget at sige lige nu. Vi taber hjemme, så denne kamp peger ikke fremad, og med al respekt, skal vi kunne dominere i en kamp som den her, vi skal være bedst i 90 minutter, og det er vi ikke."

"Vi har en masse ting at arbejde med, men vi har lang vej foran os. Jeg ved ikke hvor langt vi er i forhold til det taktiske, men vi skal kunne levere som spillere. Det er nok ikke forkert at sige, at vi er i krise – men jeg er ikke i tvivl om at vi får det vendt. Jeg havde dog håbet, både for truppen og dem der følger FCK, at det var gået hurtigere, for jeg er pissetræt af at tabe fodboldkampe."

Nicolai Boilesen
"Nej, Jess sagde ikke så meget efter kampen, den tager  i morgen. Det var og er elendigt, og mit humør blev ikke bedre af et bad. Jeg er frustreret, og jeg er ramt på min stolthed og bliver flov på manges vegne. Der er så mange, der elsker klubben, der er en masse, der gør alt for os i hverdagen, for at vi kan præstere på banen."

"vi har et helt team bag os i hverdagen, og de er fantastiske, det er alt fra materialemændene til vores bonusmor Karina, dem der laver mad til os, sundhedssektoren, trænere og fans med initiativer der kan hjælpe klubben i en svær tid – og så går vi ud over leverer sådan, og her ved jeg ærligt talt ikke, hvad jeg skal sige."

"Jeg tror ikke det havde hjulpet med en anden træner på bænken, tror heller ikke at Pep Guardiola havde gjort en forskel på, hvordan vi leverer. Det er os spillere, der skal tage det fulde ansvar."