Jonas Wind

Landsholds-update

Danmark A

11.11 Danmark-Sverige 2-0
Victor Nelsson fik debut i forsvaret ved siden af Zanka, og begge spillede hele kampen. Jonas Wind kom ind i pausen og scorede det første danske mål. Hans gode ven, Carlo Holse, fik desværre ikke debut, men sad på bænken hele kampen.

Rasmus Falk var oprindeligt også udtaget, men endte i corona-isolation og var derfor ikke med i truppen.

15.11 Danmark-Island 2-1
Jonas kom ind få minutter før tid, da Island lige havde udlignet til 1-1, og han var med i opspillet til det straffe, som Eriksen sikrede sejren på i tillægstiden. Zanka sad på bænken hele kampen.

18.11 Belgien-Danmark 4-2
Jonas startede for første gang inde og kronede det med en flot indsats og en scoring til 1-0 - hans andet mål i 4 A-landskampe. Han blev udskiftet kort før tid og tog plads på bænken sammen med Zanka.

17.11 Rumænien-Danmark 1-1
Victor Nelsson var tilbage fra A-landsholdet og startede inde med anførerbindet, indtil han blev udskiftet efter 53 minutter. Mohamed Daramy (og Carlo) kom på banen i pausen. Holdet var i forvejen kvalificeret til EM-slutrunden.

Sverige

11.11 Danmark-Sverige 2-1
Kalle Johnsson og Pierre Bengtsson sad på bænken hele kampen.

14.11 Sverige-Kroatien 2-1
Pierre spillede hele kampen, og Kalle sad på bænken.

17.11 Frankrig-Sverige 4-2

Pierre Bengtsson og Luka Modric
Pierre Bengtsson og Luka Modric. Foto: Linnea Rheborg, Getty Images

Island

12.11 Ungarn-Island 2-1
Ragnar Sigurdsson spillede hele den afgørende EM-playoff-finale, hvor Island førte 1-0 til kort før tid, men tabte 1-2 og dermed glippede slutrunden.

Ragnar sad på bænken hele kampen.

18.11 England-Island 4-0
Ragnar var ikke i truppen til denne kamp.

Grækenland

11.11 Grækenland-Cypern 2-1
Zeca spillede første halvleg.

15.11 Moldova-Grækenland 0-2
Zeca spillede hele kampen.

18.11 Grækenland-Slovenien 0-0
Zeca blev udskiftet midt i 2. halvleg - i øvrigt samtidig med at Slovenien sendte Benjamin Verbic på banen.