Sæsonkort & abonnement: Muligheder for donation og kompensation

I dag har vi sendt e-mail til alle sæsonkortholdere og abonnenter, der er berettiget til kompensation, med information om de muligheder vi tilbyder i forhold til kompensation for efteråret 2020.

Som vi løftede sløret for i artiklen her, har vi haft grundige overvejelser samt dialog med fangrupper, og det står klart, at der er et stort ønske fra mange om at donere sit tilgodehavende for efteråret 2020 til klubben. Vi har fået overvældende positiv feedback på udmeldingen for et par uger siden, og vi er nu klar til at tilbyde forskellige muligheder.

Vi tilbyder fire muligheder for at donere ud over muligheden for refundering. Vi har valgt fire projekter, der alle understøtter udviklingen af fanoplevelsen i Parken på de forskellige tribuner, og samtidig er en helt konkret støtte til klubben i en meget udfordrende tid.

I første omgang er vi klar med donationsmulighederne, og i næste uge følger information om refundering til alle, der ikke har truffet et valg om donation inden da.

Hvad dækker kompensationen over?
Du bliver som sæsonkortholdere/abonnent oplyst om dit tilgodehavende i den mail, vi har sendt dig. Beløbet dækker over kompensation for de kampe, du ikke har fået adgang til, men som dit sæsonkort/abonnement er adgangsgivende til. I første omgang tilbyder vi kompensation for efteråret 2020, da vi ikke kender omfanget af Covid-19 restriktioner for foråret 2021.

Tjek din mail!
Er du sæsonkortholdere eller abonnent, så opfordrer vi til, at du grundigt læser den mail, du har modtaget fra os, da den indeholder meget mere relevant information. Støder du på problemer, så kan du altid kontakte Kundeservice, der står klar til at hjælpe, på: kundeservice@fck.dk.

Fire projekter
Her beskriver vi de fire projekter nærmere - og du kan selvfølgelig vælge blandt dem alle, uanset hvor du selv har din faste plads i Parken. Du kan dog ikke "sprede" din donation over flere projekter, men kun vælge et enkelt.

4 projekter, du kan donere til

Hejsesystem til tifoer på B-tribunen
FCK's fanmiljø er anerkendt som værende i international topklasse, når det handler om tifoer, og vi vil gerne give tifogruppen endnu bedre muligheder for at udfolde deres kunst i fremtiden.

Der er et ønske om et nyt hejsesystem, som kan give nye muligheder for den visuelle og fysiske udfoldelse af tifoer i Parken, og det kan du støtte med en donation.

Lys & Lyd på C-tribunen
Vi må være ærlige og sige, at hverken lyd eller lys på C-tribunen lever op til det, man kan forvente på et stadion som Parken. Derfor vil vi investere i at forbedre lydsystemet markant samt give den visuelle oplevelse på C et markant løft med opgradering af lyssystemet.

Vi er sikre på, at det vil forbedre oplevelsen for vores loyale sæsonkortholdere på C-tribunen, og det er et meget vigtigt indsatsområde for os.

Børnezone på D-tribunen
Børn skal have en oplevelse i topklasse, når de begynder at gå til FCK-kampe i Parken. Vores Familietribune er allerede meget velfungerende og populær, men vi vil gøre den endnu mere underholdende og spændende at være en del af. Både før, under og efter kampene.

Derfor kan du også donere til et projekt, der løfter oplevelsen for de børn, der ankommer længe før kickoff. Din donation går til hele prematch underholdningen, men også til at gøre de fysiske rammer endnu mere FCK-lækre for de yngste F.C. Københavnere og deres forældre.

Fan Village
Vi og Carlsberg er i fuld gang med at skabe en Fan Village i verdensklasse med de bedste muligheder, som København har at byde på i forhold til mad, drikke og underholdning.

Placeringen bliver bag B-tribunen, men C-tribunen skal integreres, og ideen er at lave en løsning, der kan skaleres efter kampens størrelse, så den altid matcher behovet.

Vi er meget, meget ambitiøse og er sammen med Carlsberg langt i arbejdet med at planlægge, tegne og planlægge opbygningen, så Fan Village står klar næste sæson. Vi vil dog gerne hæve ambitionerne endnu mere, og det kan du bidrage til ved at donere til Fan Village.