Tifo i Telia Parken

Lars Bo Jeppesen: Et fantastisk projekt

F.C. Københavns officielle fanklub, FCKFC, har i samarbejde med Sektion 12 Foreningen startet et projekt, hvor du kan støtte FCK ved at købe en eller flere mosaikker til en tifo i Parken for 100 kr. stykket.

Allerede i de første 24 timer rundede indsamlingen 200.000 kr. De indsamlede penge øremærkes til tribuneforbedringer og fanprojekter.

Støtteindsamling


Lars Bo: Vi sætter uendelig stor pris på det
”Jeg er overvældet over den kærlighed og loyalitet, der ligger bag ideen og udførslen af projektet," siger Lars Bo Jeppesen.

"Det er fantastisk, at vi har fans, der vælger selv at tage initiativ til at støtte klubben i en meget vanskelig tid, og projektet er både kreativt og gennemtænkt. Vi sætter uendelig stor pris på det og lover, at vi kommer til at gøre alt hvad vi kan for at gengælde den opbakning og loyalitet."

Giver masser af motivation og energi
”Der er ingen tvivl om, at denne tid er en stor udfordring for alle i og omkring klubben. Jeg synes, at vores fans viser, at vi står sammen om at komme bedst muligt gennem det og frem mod bedre tider igen."

"Det er vi meget taknemmelige for, og det fortæller os alle, at vi sammen kommer til at stå stærkt på den anden side. Det giver os masser af motivation og energi at opleve den støtte,” siger Lars Bo Jeppesen.

Sådan støtter du
Du kan støtte tifo projektet på MOBILEPAY 80005 - eller her på fanklubbens hjemmeside.

Læs mere om projektet her:

>> Fanklubben på Facebook

>> Sektion 12 på Facebook

 

Tifo støtteindsamling