Stærk moral sikrer 3-2-sejr

To scoringer af Jonas Wind (heraf et på straffe) og et af 100-kamps jubilaren Nicolai Boilesen sikrede en smal, men yderst velfortjent 3-2-sejr.

I en forrygende 1. halvleg bragte 100-kamps jubilaren Nicolai Boilesen os foran allerede efter seks minutter, og inden der var spillet et kvarter, havde vi flere andre gode tilbud. Men første gang gæsterne skabte noget i vores felt, så svigtede opdækningen på et indlæg, og Diomande udlignede fra nært hold bag en chanceløs Kalle Johnsson.

Vi lod os dog ikke slå ud, men kværnede tålmodigt videre, og Vindahl reddede en bold ud på stolpen, inden Wilczek fra nært hold headede direkte på træværket. Efter en halv time bragte Jonas Wind os foran igen efter flot forarbejde af Daramy, og de kunne begge have øget inden pausen, så 2-1-føringen burde have været meget større!

Kort efter pausen mødte vi igen modgang, da Frese først udlignede, og Wilczek kort efter måtte udgå med en skade. Men drengene viste stærk moral, og efter en times spil fremtvang Fischer et straffe, som blev dømt efter et VAR-tjek, og Jonas Wind bragte os foran for tredje gang.

Senere headede Victor Nelsson et Ankersen-indlæg i nettet, men fik det underkendt for offside efter endnu et VAR-tjek, så der var spænding til det allersidste, hvor kun en formidabel refleks af Vindahl forhindrede Oviedo i at lukke kampen til 4-2.

Men vi vandt, og det er som bekendt kun sejre, der tæller lige nu - men bortset fra det, så spillede vi i lange perioder en forrygende gang offensiv fodbold!