Ståle Solbakken

Ståle før OB: Det ser fornuftigt ud

Der er sæsonpremiere på søndag i Odense, hvor OB er modstander i første runde af 3F Superligaen.
 
”Vores opstart har været meget anderledes, end den vi normalt har haft, men jeg synes, at spillere og stab har forvaltet den rigtigt godt omstændighederne taget i betragtning," siger Ståle før søndagens sæsonpremiere.

"Vi føler, at det ser fornuftigt ud både fysisk og taktisk med holdet, og vi har de seneste dage intensiveret fokus mod OB-kampen."
 
”Det er altid en vanskelig opgave i Odense. Det så vi blandt andet sidste sæson, hvor vi kommer bagud, men alligevel får vendt det til en 3-2 sejr til sidst."

"Samtidig er der altid lidt premierenerver, der lige skal ud af benene, men jeg er fortrøstningsfuld omkring, at vi kommer til at være stærke."
 
Udskiftninger i truppen
Sæsonpausen har budt på enkelte udskiftninger i truppen, hvor vi har sagt farvel til Dame N´Doye og Sotirios Papagiannopoulos, mens Kamil Wilczek og Marios Oikonomou er kommet til og Alexander Hjælmhof er blevet rykket op ifra Talentafdelingen:
 
”Jeg føler egentlig, at vi er i kontrol omkring truppen og er dækket godt ind," fortsætter Ståle.

"Vi har fået Jonas Wind tilbage i fuld vigør, mens også Viktor Fischer viser god fremgang, og Boilesen arbejder vi også roligt tilbage til kampform igen."

"Samtidig er Kamil landet godt på holdet. Han træner hårdt og giver meget af sig selv til holdet. Jeg vil gerne presse endnu flere sprints ud af ham i forhold til den måde, vi spiller på, men han er godt på vej og skal nok blive en gevinst i boksen for os denne sæson."

"Med Marios er vi også blevet dækket ind i det centrale forsvar, så vi har en fin balance i truppen," siger Ståle.
 
”De spillere, vi fik ind sidste sæson som Stage, Nelsson og Pep Biel starter på et helt andet niveau, end de kom med, og unge folk som Daramy og Kaufmann har også taget vigtige skridt i deres individuelle udvikling og kan bygge videre derfra.”

Der kan stadig ske justeringer
Ståle understreger, at der stadig kan ske justeringer i truppen i dette transfervindue:
 
”Vi har øjnene åbne, men vi er også ansvarlige i forhold til økonomi og balance i truppen. Vi kunne måske godt bruge et offensivt alternativ på kanten med større gennembrudsstyrke, end dem vi har, men vi kommer ikke til at købe bare for at købe. Det sker kun, hvis vi mener, at det er en spiller, der kan forstærke os og give os noget andet, end dem vi har,” slutter Ståle.

Du kan følge søndagens opgør i Odense på TV3+ og Viaplay - der er kickoff kl. 18.00.