Sæsonkort & abonnement: salget er startet!

Inden længe går det løs igen. Vi har netop åbnet for salget af sæsonkort, så du kan sikre dig plads til klubbens, byens, dit hjem på ny. Telia Parken er hjem for alle F.C. Københavnere. Et hjemsted for venskaber, glæde, passion for fodbolden, store sejre og en gang imellem bitre nederlag. 

Vi ser frem til, at klubben, byen og alle F.C. Københavnere igen er samlet i vores fælles rammer for tusindvis af gode minder, med et ønske om at skrive historie på ny.  

>>> Find mere info

>>> Køb dit sæsonkort nu

Husk fristen!
Der er frist for gentegning af sæsonkort den 2. september 2020 kl. 12:00 og ikke-gentegnede pladser vil blive frigivet og sat i salg den 7. september 2020 kl. 15:00.

Alle kortholdere og abonnenter modtager info via e-mail. Hvis du har billet-abonnement til Sektion 12 eller kort-abonnement til C-tribunen, så kører det uændret videre, og du behøver ikke foretage dig noget. Hvis du har andre kort eller abonnement, får du en e-mail med nærmere info om dine muligheder.

Find mere info om kort & abonnement
Klik på banneret herunder - så finder du et samlet overblik over relevant information omkring sæsonkort og abonnement for sæsonen 2020/2021.

sæsonkort og abonnement 2020/2021