Jubel efter scoring

Tilbage på andenpladsen efter 1-0 i Aalborg

Vi stillede i aften op i en ny 3-4-2-1 formation, som i perioder af 1. halvleg fungerede udmærket, og som halvlegen skred frem fandt vi os bedre og bedre tilrette. Vi skabte også de 3-4 gode chancer, hvor bl.a. Jonas Wind og Jens Stage havde fine forsøg, mens AaB havde en enkelt i den anden ende, som Papagiannopoulos blokerede til hjørne.

Men otte minutter efter pausen faldt forløsningen, da Zeca lidt uden for feltet firsttimede bolden fladt i nettet efter et clearet Bengtsson-indlæg!

Tyve minutter før tid burde vi have lukket kampen definitivt efter en 4-mod-2-kontra, men Rinne blokerede indskiftede Oviedos afslutning, og kort efter var Jonas Wind tæt på at nå frem til et indlæg tæt under mål.

Vi blev i stedet holdt på pinebænken lige til det sidste, men aalborgenserne kom kun til en enkelt større mulighed efter pausen, og vi kan derfor rejse hjem med en velfortjent sejr.

Dermed er vi tilbage på den vigtige 2. plads, inden søndagens hjemmekamp kl. 19 mod FC Nordsjælland. Vi håber, at rigtig mange af jer kommer ind og støtter drengene til kampen, som definitivt kan sikre sølvmedaljerne!