Sidste nyt før AaB-FCK

Vi kan selv afgøre andenpladsen
Efter onsdagens 1-1 mellem FC Nordsjælland og AGF har vi igen chancen for selv at afgøre andenpladsen, for hvis vi vinder i aften, kommer vi et point foran AGF inden sidste spillerunde på søndag kl. 19. Her møder vi FC Nordsjælland hjemme, mens AGF tager imod Brøndby.

Hvis vi ender på tredjepladsen, skal vi onsdag den 29. juli spille én knald-eller-faldfinale i Europa League-playoff hjemme i Telia Parken, Modstanderen bliver i givet fald OB eller AC Horsens, der mødes i to playoff-semifinaler i aften i Odense og på søndag i Horsens.

Overnatning i Aalborg
FCK-truppen fløj i morges til Aalborg, hvilket var den første flyvetur siden hjemrejsen fra Istanbul i marts. Truppen overnatter denne gang også i Aalborg efter kampen og flyver til København fredag formiddag.

Max. 3.758
Aalborg Portland Park er godkendt til 3.758 tilskuere. Til vores seneste ti besøg i Aalborg har snittet været ca. 8.300, og kun tre gange i perioden var der over 10.000.

Mange blomster før kickoff
Inden kickoff i aften tager AaB afsked med 33-årige Patrick Kristensen, som efter 15 sæsoner i AaB-trøjen stopper karrieren efter denne sæson. Hvis han kommer på banen, bliver det hans FCK-kamp nr. 28 i karrieren, hvor han p.t. har V8, U5, T14.

Klubben siger også farvel til Søren Tengstedt, der skifter til AGF, og desuden skal Jacob Rinne og Jores Okore hyldes for 100 kamp-jubilæer.

Dommerne
Dommer: Peter Kjærsgaard
Linjedommere: Heine Sørensen og Lars Rix
Fjerde dommer: Mikkel Redder

Kjærsgaard har dømt 15 FCK-kampe, og en enkelt har været mod AaB (maj 2016 i Aalborg).

Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner

Guillermo Varela og Jens Stage får karantæne ved næste advarsel, Rasmus Falk, hvis den er til mindst 4 strafpoint, og Andreas Bjelland, hvis den er til 6 strafpoint.

Hos AaB får Frederik Børsting karantæne ved næste advarsel, og Mathias Ross, Patrick Olsen og Tom van Weert, hvis den er til mindst 4 strafpoint, og Magnus Christensen og Rasmus Thelander, hvis den er til 6 strafpoint.

På skadelisten har vi Dame N’Doye, Viktor Fischer, Michael Santos og Ragnar Sigurdsson. AaB har Lucas Andersen og Frederik Børsting.

TV
Du kan se kampen på TV3+/Viaplay med optakt fra kl. 19.00.
 

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

Der er scoret under 3,5 mål i 10 af AaBs seneste 12 kampe mod F.C. København
-> Under 3,5 mål: odds 1,47


F.C. København har fået over 4,5 hjørnespark i 6 af deres seneste 7 kampe
-> FCK over 4,5 hjørnespark: odds 1,43

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.