Pep Biel

Sidste nyt før AGF-FCK

David: Vi skal smide respekten
"Det bliver en tæt kamp. Uanset hvilken form FCK har været i, så får vi altid det bedste fra dem. De ved godt, at det er et svært sted at spille, og de ved også godt, at vi er et hold, der nu er i et modus hvor vi kan drille dem, og det skal vi gå ud og vise, at vi kan," siger cheftræner David Nielsen til klubbens hjemmeside.

"Respekten, den har spillerne altid for F.C. København, men vi er også nødt til at smide noget af den frygt, som man altid har for et FCK-hold. Vi skal have en sund respekt for dem, men vi skal tro på, at vi kan gå ud og slå dem."

Han råder fortsat ikke over de skadede Amini, Bundu og Backman, men har Nicolai Poulsen tilbage fra karantæne. Ny i truppen er den 18-årige midterforsvarer Mikkel Lassen, der kun er noteret for en enkelt pokalkamp for de hvi'e.

N'Doye er med igen
Ligesom i efteråret kan N'Doye få comeback på Ceres Park efter en skadepause - dengang kvitterede han med at score begge målene i vores 2-1-sejr!

Hvis han kommer på banen, er det hans FCK-kamp nr. 216, og dermed passerer han Atiba Hutchinson og nærmer sig Top 10, hvor César og TK deler 10. pladsen med 220 kampe.

Dame N'Doye


Pointsnit: AGF's næstbedste Superligasæson
AGF's nuværende pointgennemsnit på 1,8 er deres næsthøjeste siden Superligaen blev indført i 1991 - kun overgået af 95/96-sæsonens 2,0, hvor de fik sølvmedaljer.

Pointsnit pr. sæson

Korte facts

  • Jens Stage og Rasmus Falk er de eneste, der er startet inde i alle vores turneringskampe i 2020.
  • FCK og Vendsyssel (V0, U2, T0) var de eneste klubber, som Jens Stage ikke prøvede at besejre i Superligaen, da han spillede i AGF.
  • Iørn Uldbjerg (15 kampe) og Atiba Hutchinson (10 kampe) er de eneste FCK'ere med mindst 10 kampe mod AGF, som har fuld spilletid i dem alle.
  • Fra 2006 til 2008 scorede Atiba Hutchinson i fire kampe i træk mod AGF, mens Viktor Fischer har scoret i tre kampe i træk
  • Der er 10 1/2 år mellem Dame N'Doye første (19.04.09 og seneste (28.10.19) mål mod AGF.
  • Efter at have scoret på vores første 8 straffespark mod AGF siden 1992, så har vi kun scoret på 1 af de seneste 4 (det scorede Santin på i 2012, mens han, Verbic og Kodro har misbrugt).
  • AGF's gennemsnitsalder i denne Superligasæson på 25 år 221 dage er deres laveste siden 09/10-sæsonens 25 år 212 dage. Vores er p.t. 26 år 320 dage.

(Kilder: nipserstat.dk og superstats.dk)

Dommerne
Dommer: Jens Maae
Linjedommere: Niels Høg og Amir Sabic
Fjerde dommer: Patrick Remon Gammelholm

Vi har haft Jens Maae 27 gange, men han har ikke dømt os mod AGF siden hans første FCK-kamp i august 2013. Senest dømte han vores pokalkamp i Aalborg i marts.

Kort, karantæner og skader
AGF har Jesper Juelsgård i karantæne.

Varela får karantæne ved næste advarsel, og Falk, hvis den giver mindst 4 strafpoint. Hos AGF får Mustafa Amini karantæne ved næste advarsel.

På skadelisten har vi Viktor Fischer, Michael Santos og Andreas Bjelland. AGF har bl.a. Zachary Duncan, Nicklas Backman, Mustapha Bundu og Mustafa Amini.

TV
Du kan se kampen på TV3+ eller Viaplay.
 

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

F.C. København er ubesejrede i 11 af deres seneste 14 kampe.
-> FCK taber ikke (X2): odds 1,50

AGF har scoret under 1,5 mål i 10 af deres seneste 11 kampe mod F.C. København
-> AGF scorer under 1,5 mål: odds 1,58

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.