Mohamed Daramy

Sidste nyt før FCK-FCM

FCM har 19 spillere med til København
Brian Priske må bl.a. se bort fra skadede Evander og karantæneramte Cajuste, men har Onyeka og Mikael Anderson tilbage fra karantæne samt den mulige U19-debutant Oliver Sørensen i den 19-mandstrup, der tager til København.

Onyeka: Presse højt og stresse dem overalt
"Vi skal tro på os selv og spille vores eget spil," siger Frank Onyeka til klubbens hjemmeside. "Vi har haft succes med at presse FCK højt og stresse dem overalt på banen. Vi skal vise overskud og så bliver det afgørende at gribe chancerne, når de opstår."

Korte facts
Vi har kun tabt en af de sidste ni Superliga-hjemmekampe mod FC Midtjylland (V7, U1, T1) - det var i maj 2018, hvor de kæmpede med Brøndby om guldet. Ude har vi tabt syv i træk (inklusive en i pokalen).

Siden slutspillet blev indført i 16/17 har vi kun tabt 2 af 16 hjemmekampe: førnævnte til FCM i maj 2018 samt til FC Nordsjælland i sæsonafslutningen i foråret 2019, hvor vi allerede havde sikret guldet.

Vi spiller i dag vores seneste Superligakamp nogensinde i en sæson.

Jonas Wind er tilbage i truppen efter 317 dages fravær siden Randers-udekampen den 16. august.

Hvis Bjelland starter, bærer han anførerbindet for syvende gang. Hvis ikke, skal vi finde en helt ny anfører, da Zeca og Fischer i forvejen er ude.

Dommerne
Dommer: Jakob Kehlet
Linjedommere: Heine Sørensen og Daniel R. Krogstrup Nørgaard
Fjerdedommer: Anders Poulsen

Kehlet dømmer sin FCK-kamp nr. 54 og dømte også vores hjemmekamp mod FC Midtjylland i efteråret. Sidst vi havde ham var i Farum for to uger siden.

Kort, karantæner og skader
Carlos Zeca og Jens-Lys Cajuste har karantæne.

Guillermo Varela får karantæne ved næste advarsel, og Rasmus Falk, hvis advarslen giver mindst 4 strafpoint. FCM's Alexander Scholz karantæne, hvis advarslen er til 6 strafpoint.

På skadelisten har vi Dame N'Doye, Viktor Fischer og Michael Santos. FC Midtjylland har Evander, Gustav Isaksen, Dion Cools, Kristian Riis og Oliver Olsen.
 

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

F.C. København er ubesejrede i 11 af deres seneste 13 kampe
-> FCK taber ikke (1X): odds 1,55

Der har været over 3,5 kort i 10 af F.C. Københavns seneste 12 kampe mod FC Midtjylland
-> Total antal kort: over 3,5: odds 1,49

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.