Jubel efter scoring

Sidste nyt før Silkeborg-FCK

Vores Silkeborg-historik
Vi har vundet vores tre seneste kampe i Silkeborg, hvoraf kun den seneste var på deres nye JYSK Park med kunstgræs. Sejrscifrene var 4-0, 3-1 og 3-1, men
1) Silkeborg har aldrig tabt til os fire gange i træk
2) I de to seneste kampe var vi bagud 0-1, inden vi kom i gang

Santander trykker af og scorer til 2-1
Santander trykker af, sidst vi var i Silkeborg. Foto: Allan Høgholm, Getty Images


I marts 2017 var vi stadig ubesejrede, da vi mødte dem i sidste runde af grundspillet, men nederlaget truede, Ibrahim Moro bragte Silkeborg foran efter en times spil. Santander, Corner og Matic sørgede dog for, at vi fortsatte som ubesejrede.

I foråret 2018 var vi også i Silkeborg i sidste runde af grundspillet, og Vladimir Rodic sparkede hjemmeholdet foran efter 11 minutter, men inden pausen førte vi på mål af Lüftner og Santander, og mod slutningen slog Pieros 3-1-sejren fast.

Set over hele vores historie siden 1992 har vi dog haft svært ved at vinde derovre. Vi vandt den allerførste kamp i 1992 med 2-1, men siden gik der ni år (og 17 kampe), før vi vandt igen - de fleste endte dog uafgjort, bl.a. otte i træk!

Siden 2004 har vi kun tabt to af 11 opgør i Silkeborg, og det var ene var efter, at vi havde sikret mesterskabet i maj 2010.


"Har vi så overhovedet en chance?
Det spørgsmål er cheftræner Kent Nielsen flere gange blevet mødt med, og han besvarer det på klubbens hjemmeside:

"Der er altid en chance, og det kan godt være, at den for os kun er 10-15 procent i dag. Men det er de procenter, vi har fokus på, og det er de procenter, vi jagter, fortsætter han. Naturligvis bliver det ikke let, og vi kommer til at stå på tæer for at matche FCK. Men vores mindset er, at vi tror på mulighederne, hver gang vi løber på banen. Vi har forberedt os grundigt og kender den opgave, vi står overfor. Vi går efter tre point."

Kent Nielsen har udtaget samme 18 spillere som til forårspremieren mod AaB. Inden kickoff tager klubben i øvrigt afsked med Simon Skou Jakobsen, der i vinterpausen er skiftet til Hobro.


Dommerne
Dommer: Anders Poulsen
Linjedommer: Niels Høg
Linjedommer: Danny Kolding
Fjerde dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Anders Poulsen har dømt 30 FCK-kampe siden 2012, og den seneste var pokalkampen i Hillerød i september.


Kort, karantæner og skader
Dame N'Doye afsoner en spilledags karantæne. Ingen af vores spillere er i karantænefare ved gult kort, men det er Silkeborgs FIlip Lesniak (uanset antal strafpoint) og Svenn Crone (hvis mindst 4 strafpoint).

På skadelisten har vi Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Robert Mudražija og Viktor Fischer.

Silkeborg må undvære Sebastian Jørgensen, Alexander Lind og Shkodran Maholli, Magnus Mattsson, Milan Massop og Gustav Dahl.

 

 

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

F.C. København har scoret over 2.5 mål i 5 af deres seneste 6 kampe mod Silkeborg IF
F.C. København: Over 2.5 mål: Odds 2.95 (odds kan ændre sig)

Der er scoret over 3.5 mål i Silkeborg IFs seneste 4 kampe mod F.C. København
Over 3.5 mål: Odds 2.60 (odds kan ændre sig)

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.