Europæisk aften i København

Skal du med til Glasgow?

Håbet lever stadig om at komme videre til 1/8-finalerne efter den underholdende og dramatiske 1-1-kamp mod Celtic torsdag aften.

Det kræver, at vi vinder på Celtic Park på torsdag - eller spiller uafgjort med mindst 2-2, så vi går videre på udebanemål.

Stadig billetter til returkampen
Der venter helt sikkert en stor oplevelse og en fantastisk lydkulisse på det legendariske stadion i Glasgow, der rummer ca. 60.000 tilskuere. Vi har stadig billetter til vores fanafsnit, som vi sælger fra Fanshoppen på Øster Alle.

Du skal oplyse et FCK AWAY-kort nummer pr. købt billet.

Billetterne koster 340 kr, dog 315 kr. for pladser med begrænset udsyn. Pladserne er nummereret. 

Ingen alkohol på stadion
Der er intet salg af alkohol på Celtic Park, og det er også forbudt at medbringe alkohol samt at forsøge at komme ind på stadion, hvis man er beruset.

Vi opfordrer til at læse Celtic Parks stadionreglement.

FCK Fanclub away-tur
F.C. København Fanclub arrangerer away-tur til Glasgow med fly tur/retur samme dag og billet til kampen. Læs mere her.

Vis hensyn på rejsen
Uanset hvilket selskab du flyver/rejser med, så opfordrer vi til at vise hensyn til personale og medpassagerer.

Opfordringen kommer bl.a. på baggrund af en henvendelse fra SAS, som desværre har haft dårlige oplevelser med visse grupperinger på tidligere udebanerejser i Europa.

SAS oplyser, at man bliver man bliver afvist i gaten, hvis man er synligt beruset og/eller ikke retter sig efter personalets anvisninger. Og hvis der bliver ballade om bord, vil man flyve til den nærmeste lufthavn og sætte de pågældende af med et efterfølgende krav om at dække de udgifter, som det medfører.

Se også punkt 11.1 i SAS's rejsebetingelser.