Dame N'Doye
Træningslejr i Portugal
Zeca strækker ud
Træningslejr i Portugal
Træningslejr i Portugal

N'Doye trænede med i dag

Den første træningssession i Portugal var en forholdsvis let omgang for at få rejsetrætheden ud af kroppen.

Den fandt sted sidst på eftermiddagen på den samme træningsbane, som vi også benyttede, da vi senest var hernede i januar 2015. Et lidt tørt græstæppe, men stadig meget bedre forhold end hjemme i København.

Det var kun i dag, træningen foregik på denne bane, for onsdag står et helt nye træningsanlæg klar hernede til den daglige træning. Tirsdag foregår træningen derfor på Estadio Algarve, hvor vi fredag kl. 20 møder FC Astana.

Dame N’Doye følger den plan, der er lagt for hans vinteropstart og trænede derfor fuldt med for første gang siden vinterpausen, mens Pieros Sotiriou - der også har kørt et specielt program i opstarten - venter til i morgen med at deltage i fuldt omfang.

Efter dagens træning er der inden aftensmaden et kort møde med Martin Langagergaard, klubbens præstationspsykologiske konsulent, og så har spillerne ellers fri resten af aftenen. Det har FCK TV ikke - vi klipper første afsnit af FCK TV's preseason-serie med små indslag fra træningslejren, som du kan se i løbet af aftenen.