Sektion 12 tifo

Videre i Europa trods 0-1

I en fantastisk kulisse med 32.971 tilskuere i Telia Parken kom vi bedst fra start, mens Malmö forholdt sig afventende i indledningen.

N'Doye var i det 7. minut tæt på at kaste sig frem og heade et Varela-indlæg i mål, men kom en anelse for sent, og kort efter havde Thomsen et udmærket forsøg over mål.

Efter et kvarters tid kom svenskerne dog ind i kampen og fik en hel del hjørnespark - for mange, set med FCK-briller - men heldigvis uden at de førte til farlige afslutninger.

Kampen udviklede sig efterhånden til en halvrodet affære, men kort før pausen skabte vi endnu en god mulighed, da en helt fri N'Doye headede forbi på et hjørnespark, hvor opdækningen svigtede.

Kampbilledet ændrede sig ikke i 2. halvleg, der ikke bød på nævneværdige chancer til nogen af holdene, men med svenskerne som de mest aggressive. Det blev belønnet 13 minutter før tid, da de havde marginalerne på deres side. Traustason kom først på et indlæg fra højre, og hans hovedstød ramte uheldigvis Papagiannopoulos og ændrede rertning mod vores målnet.

På det tidspunkt havde Lugano overraskende ført 1-0 i Kyiv siden kort før pausen, og selv om ukrainerne udlignede til 1-1 langt inde i tillægstiden, betød det uafgjorte resultat, at vi trods nederlaget klar til 1/16-finalerne i februar!

Tak for støtten - og på gensyn på mandag til årets sidste hjemmekamp mod OB kl. 19.00.