Mohamed Daramy

Daramy: Har altid været en stor drøm for mig at spille et DERBY

I en alder er bare 17 år er Mohamed Daramy allerede noteret for hele 30 kampe for F.C. København. Endnu har han dog til gode at møde Brøndby, men efter en plads i startopstillingen i de to seneste Superliga-kampe, har han søndag chancen i det store DERBY i Telia Parken.

Specielt med første DERBY på hjemmebane
Den unge offensiv-spiller ser frem til en stor oplevelse, hvis han kommer på banen:

"Det vil selvfølgelig være rigtig fedt at få lov at spille så stor en kamp mod Brøndby - og at kunne få DERBY-debut på hjemmebane vil bare gøre det endnu mere specielt for mig, hvis jeg skulle få chancen. Det har altid været en stor drøm for mig at spille et DERBY. Også før jeg blev rykket op i førsteholdstruppen. Så det vil bare være perfekt, hvis jeg får lov at prøve det allerede på søndag," siger Mohamed Daramy, der scorede mod Brøndby i Reserveligaen i september.

Vil gøre fansene glade
Det 17-årige stortalent sad på tribunen til torsdagens opgør mod Lugano og fik altså sparet på kræfterne forud for søndagens storkamp, hvor han er klar til at vise sit værd:

"Det er en særlig kamp mod vores rivaler, og det er en stor kamp for alle i og omkring klubben. Det ved vi spillere også godt, og selvfølgelig vil man nok være lidt nervøs, men så snart kampen fløjtes igang, gælder det bare om at gøre det så godt som muligt, så vi kan gøre fansene glade. Og kampen spilles jo så tilpas tidligt, at man heldigvis ikke kan nå at få så mange sommerfugle i maven," slutter Daramy med et smil.

Søndagens DERBY spilles kl. 11.45 i Telia Parken - vi bliver RIGTIGT MANGE på tribunerne, men der er stadig gode pladser på A-tribunen, hvis du endnu ikke har sikret dig en billet. Husk at komme i god tid!

>> Find din plads til DERBY nu på søndag her!

>> Find din plads til den afgørende gruppekamp mod Malmö her!